nye expekt Blog

Introduktion til EM 2024 odds tips hos nye expekt

Det er sommer og der er EM i luften. Tyskland er værter for sommerens helt store fodboldbegivenhed, og hos nye expekt ser vi frem til turneringen med store optakter til kampene og odds råd og vejledning.

På nye expekt kan du læse en masse om EM 2024 uge efter uge. Her kan du finde optakter til Danmarks kampe samt de store og afgørende opgør ved turneringen.

Du kan lade dig inspirere af vores vejledning og optakter til kampene her. Læs blandt andet om Danmarks kampe mod Slovenien, England og Serbien.

Vi har også en EM-kalender kørende for vores spillere, hvor der hver dag findes eksklusive tilbud og andre overraskelser:

Seneste odds-tips til EM 2024


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.