nye expekt Blog

Danmark – England: Nøglekampen ved EM 2024

Det bliver et særdeles spændende opgør, når Danmarks herrelandshold skal stå over for det rutinerede hold fra England ved EM-slutrunden 2024. Læs med her, hvor du kan få indblik i kampen og de aktuelle odds hos nye expekt.

England er favoritter

Kort og godt, så er England favoritter til at vinde kampen mod Danmark. Du kan spille på kampen hos nye expekt, men der er endnu ikke odds tilgængelige på kampen.

Danmark - England EM-optakt

D. 20. juni 2024 går det løs i Deutsche Bank Park i Frankfurt, Tyskland, når de danske herrer skal stå over for England i et spændingsfyldt opgør! Kampen sparkes i gang kl. 18:00 og kan følges live på TV2.

Dette bliver Danmarks anden kamp ved EM-slutrunden 2024 og der er meget på spil for det danske hold efter deres sidste opgør mod England.

Ved forrige EM blev Danmark slået ud af det engelske hold efter en føring, et selvmål, et straffe imod og 120 minutters flot fodboldspil. Den første scoring fra Danmark kom fra Mikkel Damsgaard og sikrede en føring til holdet. Efter 39 minutters spilletid skete det så, at Simon Kjær forsøgte at forhindre et målforsøg, men hans blokering endte som selvmål og dermed en udligning til England.

Dette resulterede i forlænget spilletid, hvor englænderne desværre var godt spillende. 102 minutter inde faldt den engelske Raheem Sterling til jorden efter en glidende tackling af Joakim Mæhle, hvilket gav England et afgørende straffespark. Harry Kane brændte i første omgang straffesparket, men bolden blev pareret direkte tilbage i fødderne på Kane og han udnyttede chancen og sendte England i finalen. Dette blev desværre slutningen på Danmarks EM-eventyr tilbage i 2021.

Denne gang står Danmark over for en afgørende kamp for at sikre sig en plads i ottendedelsfinalen. Selvom England er favoritter til både denne kamp og til at vinde hele EM, er det vigtigt, at de danske spillere går på banen med en stor kampgejst og viljen til at hente revanche. At sikre point i denne kamp vil være en enorm sejr for holdet, og det vil sende dem videre i turneringen med styrke og momentum. Lad os håbe på, at de danske herrer kan levere en præstation på højeste niveau, der vil få os alle til at juble og støtte dem i deres jagt på sejr ved EM i fodbold 2024.

Danmark – England EM bettingforslag

Leder du efter Danmark – England EM odds tips, så læs med lige her. Nye expekt tilbyder et udvalg af forskellige odds i forbindelse med dette opgør ved EM-slutrunden 2024. Herunder kan du læse nærmere om udvalgte odds, men skulle du være yderligere nysgerrig, så findes de aktuelle odds også her: Fodbold Betting

Vinderfavoritten

England er blandt favoritterne til at vinde EM og derfor er det næppe en overraskelse, at de også i kampen mod det danske hold ligger til at snuppe sejren. Ved opgøret mellem de to hold ved forrige EM tog England også sejren, men de danske herrer var ikke langt efter og derfor er intet sikkert på forhånd. Uanset om du tror på en sejr til England, en sejr til Danmark eller en uafgjort kamp, så spil med hos nye expekt.

Over/under

Når du spiller på totalt antal mål i kampen hos nye expekt, så kan du finde odds på både over og under et bestemt antal mål. Du kan komme helt ned på over/under 0.5 og op til over/under 4.5 mål.

Resultat

Tror du, at du ved præcis hvordan kampen mellem Danmark – England ender? Så spil på det specifikke udfald af kampen hos nye expekt. Dette kan gøres for kampens endelige resultat efter fuld spilletid, men også for de enkelte halvlege.

Analyse af odds på kampen

England ligger som favoritterne til at vinde EM 2024 til odds 4.25 hos nye expekt. De deler gruppe C med Danmark, Slovenien og Serbien i slutrundespillet, og også i denne gruppe regnes det engelske hold som favoritter til at vinde til odds 1.40, mens Danmark har odds 1.80 for at ende med en top-2 placering.

I den seneste kamp mellem de to hold trak England sig sejrrigt ud af kampen, og de viser stadig stærk form. Individuelt har det engelske hold flere af de bedste spillere. I front finder man Harry Kane, der rangerer som nr. 2 blandt nye expekt´s bud på turneringens topscorer til odds 6.50, kun overgået af den franske Kylian Mbappé til odds 6.00. Det var også Kane, som scorede det afgørende mål ved opgøret til EM i 2021, som sendte Danmark ud af semifinalen.

Jude Bellingham, Bukayo Saka og Phil Foden forventes også at spille en afgørende rolle for England og vil være spillere, som spillerne på det danske hold bør holde et vågent øje med.

Er du yderligt interesseret i hvem, som skal spille for det engelske hold ved EM 2024, så kig nærmere her: England Squad Selection 2024

Hvis man kigger på de danske spillere, ligger Rasmus Højlund som det bedste bud på en dansk topscorer i turneringen. Han er rangeret som nr. 11 på listen og ligger til odds 34.00. Lige nu er Højlund den dyreste danske spiller, og til dagligt spiller han for Manchester United. I EM-kvalifikationen har han stået for hele syv mål til Danmark, og han vil uden tvivl fortsætte med at spille en afgørende rolle på holdet.

Derudover findes yderligere to danskere på listen, Kasper Dolberg til odds 67.00 og Christian Eriksen til odds 101.0. Se alle topscorer-odds her: Top Goalscorer 2024

Spørgsmål om Danmark - England

Hvem er favoritter i kampen mellem Danmark – England?

England ligger som favoritter ved dette EM og derfor vurderes det også, at de vil være favoritterne i kampen mellem Danmark – England. De danske herrer giver dog ikke op uden kamp, så det vil uden tvivl blive et utroligt spændende opgør mellem de to dygtige hold.

Hvornår spilles Danmark – England ved EM 2024?

Danmark skal spille mod England ved EM-slutrunden d. 20. juni 2024. Kampen bliver sat i gang kl. 18:00 og spilles i Deutsche Bank Park i Frankfurt, Tyskland, hvor der er plads til hele 58.000 tilskuere.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.