Attraktive odds på fodbold

Fodbold er med afstand denmest populære sportsgrene at oddse på. Derfor tilbyder nye expekt et bredt udvalg af fodbold odds på både de største og mindste fodboldligaer fra store dele af verden.

Champions League. Premier League. Bundesligaen. Den gode gamle danske superliga. Hos nye expekt finder du odds og spil på alle dine favoritligaer- og turneringer.

Sportsbetting hos nye expekt tager fodbold odds til nye højder, hvor du kan spille på alle de markeder og kampbegivenheder, du kender.

De klassiske 1x2-odds på vinderen af en kamp er fortsat blandt de mest spillede markeder. Men uanset om du foretrækker at oddse på målscorer, hjørnespark, spillerspecials eller noget helt fjerde, har du muligheden hos os.

Nye expekt tilbyder dig også odds råd og odds tips til dine favoritsportsgrene. For eksempel er der ugentlige Premier League odds tips at finde, det samme får du til Superligaen samt til Champions League-kampe. Tjek vores store blog-univers ud, der har alt fra kampprogrammer til andre store, spændende artikler.

Hos nye expekt er du klædt på til betting på fodbold til attraktive odds.

Fodbold betting i verdensklasse

Når du kaster dig over fodbold betting og leder efter de bedste fodbold odds, kan du være sikker på, at du kan finde det hos nye expekt. Det er snart tid til Superligaen igen, og vores fodboldekspert Frank Pilantra, vil tilbyde ugentlige odds tips på Superligaen. Du kan også finde kampprogrammet til Superligaen her.

Du kan altid finde de mest populære fodbold ligaer. Det gælder selvfølgelige den hjemlige, danske liga, men også de fem største europæiske ligaer:

Derudover finder du selvfølgelig attraktive odds på verdens mest prestigefyldte klubturnering Champions League, ligesom vi tilbyder væddemål på de øvrige europæiske turneringer Europa League og Conference League. Nye expekt har dog ikke kun odds på de mest kendte ligaer. Hvis du har en særlig interesse for en mindre kendt liga, kan du være helt sikker på, at du også kan spille på den hos nye expekt.

Fodbold er nemlig en global sport, og selvom vi på disse breddegrader går mest op i europæisk fodbold, spilles der året rundt tusindvis af interessante og spændende kampe i alle verdenshjørner.

Hos nye expekt kan du blandt andet oddse på Copa America, landskampe fra nær og fjern – og alle de mindre kendte men ikke desto mindre underholdende fodboldligaer i Asien, Afrika, Australien og Syd- og Nordamerika.

Odds på fodbold direkte fra mobilen

De tider er forbi, hvor du skulle trodse vejret og ned i den lokale kiosk for at oddse på fodboldkampe. I dag er bekvemmeligheden i højsædet. Med nye expekt mobil app til fodbold odds kan du sidde hjemme i sofaen og spille på dine favorithold direkte fra mobilen.

Du har også altid hurtig og let adgang til dine fodbold odds, når du er på farten. Uanset, hvor du tager hen, har du sandsynligvis din mobil med dig. Dermed har du også dine væddemål og odds lige ved hånden.

Mobilappen fra nye expekt giver dig alle de samme funktioner og muligheder inden for fodbold betting, som du kender det fra den klassiske hjemmeside på computeren.

Vores app er brugervenlig og lynhurtig og giver dig derfor en unik spiloplevelse, hvor du kan sætte dine spil på fodbold og følge med i kampene, uanset hvor du befinder dig.

Fodbold livebetting hos nye expekt

Livebetting nyder større og større popularitet blandt danske spillere. Det gælder selvfølgelig også for alle dem, der elsker fodbold odds.

Hos nye expekt tilbyder vi livebetting på et utal af fodboldkampe hver eneste uge året rundt. Livebetting giver dig mulighed for at følge med i fodboldkampe i realtid og sætte dine odds på en lang række forskellige udfald.

Med livebetting er det lidt sjovere at følge kampene på skærmen. Måske spotter du lynhurtigt, at kampen du følger udvikler sig i en overraskende retning? Det kan du udnytte med nye expekt fodbold livebetting, hvor du under hele kampen kan spille på alle de velkendte livebetting markeder.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.