Bundesliga odds - Bundesliga betting på nye expekt

Bundesligaen er Tysklands største og bedste fodboldliga, og den hører også til blandt de fem største ligaer i Europa. Ligaen er bl.a. kendt for sine passionerede fans og den gode stemning på tribunerne.

Med klubber som Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig og Bayer Leverkusen byder Bundesligaen også på hold med stor kvalitet.

Hos nye expekt kan du forvente en masse spilmuligheder på Bundesligaen, denne online betting guide introducerer kort nogle af de forskellige typer væddemål, som du kan finde på Bundesligaen hos nye expekt.

Bundesliga betting hos nye expekt

Hvis du gerne vil udforske Bundesliga betting på nye expekt, skal du først og fremmest klikke der, hvor der står “Sports" på deres hjemmeside for at åbne sportssektionen.

For at placere væddemål på Bundesligaen hos nye expekt, skal du også have en konto. Du skal være mindst 18 år gammel og have bopæl i Danmark, før du kan oprette en konto.

Når du er at finde på sportssiden på nye expekt, skal du derefter vælge "Fodbold", da Bundesliga odds er en del af fodboldkategorien. Når du har trykket her, skal du scrolle ned til “Tyskland”, hvor Bundesliga oddsene er at finde.

Bundesliga odds på nye expekt

Nye expekt har et rigtig godt udvalg af Bundesliga betting muligheder. Du kan nedenfor læse om nogle af spilmulighederne.

  • Kampresultat: Du kan spille på resultatet af Bundesliga-kampe hos nye expekt. Spil på enten hjemmesejr, uafgjort eller udesejr.
  • Topscorer: Nye expekt giver dig også odds på, hvem der ender som topscorer i Bundesliga-sæsonen.
  • Vinder af ligaen: Du kan også placere et væddemål på den klub, som du tror, vil vinde det tyske mesterskab. Du kan forvente, at Bayern München er sat som forhåndsfavoritter, da det er den klart største fodboldklub i Tyskland, og de har gennem en lang række år markeret sig helt fremme i feltet.
  • Antal mål i kampen: I Bundesliga-kampe kan du også spille på antallet af mål. Over/under-linjen for mål kan for eksempel være over/under 1,5 mål, over/under 2,5 mål osv.

Disse eksempler udgør blot en lille smule af de mange muligheder, der er på Bundesliga betting hos nye expekt.

Live betting på Bundesligaen hos nye expekt

Hvis en eller flere Bundesliga-kampe er i gang, kan du være sikker på, at nye expekt vil tilbyde live betting på dem. Live betting giver dig mulighed for at følge kampe i realtid, og så kan du vælge at træffe beslutninger baseret på det, du ser på banen.

Husk altid at spille ansvarligt, uanset om du placerer live bets eller traditionelle væddemål. Støder du på problemer med spil, skal du søge hjælp.

Bundesliga betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også mobilversion af deres site, og det betyder, at du via din mobil kan sætte et Bundesliga odds, hvis du er på farten.

Igen er det dog vigtigt at understrege, at du til alle tider skal spille ansvarligt, hvis du vælger at spille online. Og det gælder uanset, om du placerer væddemål via mobiltelefonen, computeren eller en anden enhed.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.