3F Superliga odds på nye expekt

Den danske 3F Superliga i fodbold hører måske ikke til blandt de bedste fodboldligaer i verden, men den er altid garant for masser af underholdning, og derfor meget populær blandt danske fodboldfans. I ligaen finder man gode hold som FCK, Brøndby, FC Midtjylland, AGF osv. som alle er med i den bedste danske fodboldrække, der i alt tæller 12 hold.

Hvis du gerne vil finde fodbold odds på Superligaen, skal du klikke på “Fodbold” og derefter scrolle ned til “Danmark”, hvor Superligaen står som øverste liga. Klikker du her, bliver du præsenteret for de kommende Superliga-kampe. Der spilles seks kampe i hver spillerunde, og alle hold møder hinanden to gange i grundspillet. Du finder altid høje Superliga odds hos nye expekt.

Hvis du har prøvet at spille på en fodboldkamp før, vil du have nemt ved at placere et spil på Superligaen, da det foregår på samme måde som enhver anden fodboldliga. Hos nye expekt kan du finde mange forskellige Superliga-odds, og det kan du gennem hele sæsonen. Nye expekt er desuden officiel bettingpartner af 3F Superligaen, og derfor kan du være sikker på altid at finde høje odds på alle de danske kampe.

Superliga fodbold odds

Når det kommer til fodbold betting, tilbyder nye expekt en række forskellige odds. I det her afsnit kan du læse om nogle af de mange fodbold odds, der er på Superligaen hos nye expekt.

  • 1X2: Det her går ud på, at du satser på udfaldet af fodboldkampen. 1-tallet står for, at hjemmeholdet vinder kampen, X står for uafgjort, og 2-tallet er et spil på, at udeholdet vinder.
  • Antal mål: I fodboldkampe er det også muligt at spille på antallet af mål i kampen. Et eksempel på det kan være over/under 2,5 mål i en kamp.
  • Begge hold scorer: På nye expekt kan du også spille på, om begge hold scorer i en kamp fra Superligaen. Her kan du vælge enten Ja eller Nej.
  • Mål i begge halvlege: Du kan også finde odds på, om der scores mål i begge halvlege af en Superligakamp.

Dette er bare fire eksempler på fodbold odds fra 3F Superligaen hos nye expekt, men du vil kunne finde mange flere andre oddsmuligheder på 3F Superligaen. Der er nemlig altid masser af Superliga odds hos nye expekt.

Superliga betting på mobilen

På nye expekt ved vi, at du ikke er ved din computer, hver gang der spilles en kamp fra 3F Superligaen. Hvis du fx er væk fra dit hjem, kan du bruge din mobil til at sætte et bet på Superligaen, skulle det have din interesse. Du kan bruge browseren på din mobil til at placere et bet på nye expekts hjemmeside, og du vil have adgang til præcis det samme spiludvalg, som hvis du var på din computer.

Superliga live odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder også masser af live odds på sport, og det gør de også på Superligaen. Du kan vælge, om du vil sætte et bet på 3F Superligaen, men hvis du gør det, er det vigtigt at huske at spille ansvarligt. Du skal derfor ikke spille for penge, du ikke har råd til at tabe.

Som nævnt er det muligt at finde Superliga live odds hos nye expekt både via din computer og mobil, men hvis du ejer en tablet, kan du også bruge den. Gå på udkig efter de bedste Superliga odds 2023 nu.

Holdene i 3F Superligaen

Der findes som tidligere nævnt 12 hold i den bedste danske fodboldrække. Disse er fordelt over hele landet, og der findes på nuværende tidspunkt syv klubber som har hjemme i Jylland og fire klubber er beliggende på Sjælland, mens OB er den eneste Superliga-klub på Fyn.

3F Superligaens hold har også alle en stor og traditionsrig historie bag sig. Oprykkerne fra Hvidovre og Vejle er tilbage i den øverste række efter et meget langt fravær for førstnævnte. Men begge klubber har vundet DM tilbage i 1980’erne. FC København, FC Midtjylland, Brøndby, Silkeborg, FC Nordsjælland og Lyngby er dog de eneste nuværende hold i Superligaen, som også har vundet mesterskabet i Superliga-æraen.

FC København har vundet det danske mesterskab hele 14 gange siden Superligaens indførelse i 1991. Rivalerne fra Brøndby har taget titlen 7 gange siden 1991, mens AaB, som rykkede ud af 3F Superligaen i foråret 2023 faktisk er nummer tre på listen med fire mesterskaber i Superliga-tiden.

Der spilles i 2023/24 sæsonen 22 kampe i 3F Superligaens grundspil, inden slutspillene til foråret. Når sæsonen er afsluttet, vil to hold rykke ud af rækken og blive erstattet af de to bedste mandskaber fra den næstbedste række. Find de bedste Superliga odds 2023 hos nye expekt.

FAQ

Er det anderledes at spille på 3F Superliga i forhold til andre turneringer?

Nej, det fungerer nøjagtigt ligesom, hvis du spiller på kampe fra eksempelvis Premier League eller Champions League. Det mest populære blandt vores spillere er at spille på 1x2-markedet, hvor man skal gætte udfaldet af kampen. Men man kan også spille på eksempelvis antallet af mål eller om en specifik spiller scorer i kampen samt andet.

Er odds hos expekt høje på Superligaen?

Expekt er officiel bettingpartner af 3F Superligaen, og derfor er vi altid opmærksomme på at have rigtig høje odds på alle kampene i Superligaen.

Er det sikkert at spille på Superligaen hos expekt?

Expekt har en masser tiltag for at beskytte vores spillere, og derfor kan du altid være tryg og vide, at det er helt sikkert at spille på Superligaen hos expekt. Hvis du mod forventning skulle få mistanke, om at andre har fået adgang til din spilkonto, skal du straks kontakte vores kundeservice, som så kan hjælpe dig.

Hvornår spilles kampene i Superligaen?

De fleste af kampene i Superligaen spilles enten fredag, lørdag, søndag eller mandag. Der kan dog til tider også være kampe som spilles andre dage, men hvis du kigger på expekts Superliga sektion, kan du altid finde de kommende kampe. Superliga-sæsonen starter oftest i juli og afsluttes som regel i maj eller juni måned. Der er også en forholdsvis lang vinterpause i Superligaen. Dette betyder, at der ikke spilles nogle kampe i størstedelen af december, hele januar samt den første halvdel af februar måned.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.