Vejle odds hos nye expekt

Vejle Boldklub er en af de mange fodboldklubber, som du kan spille på hos nye expekt, og i denne guide kan du læse om nogle af de odds, der er på Vejle.

Vejle BK betting hos nye expekt

Herunder kan du se et par eksempler på Vejle odds, som du kan støde på, hvis du søger efter Vejles kampe på nye expekt.

  • Resultatet af kampen: Har du prøvet at spille før, ved du, at det er muligt at spille på, hvad resultatet af en given kamp bliver. Dette er også muligt på alle Vejles kampe i Superligaen.
  • Begge hold scorer: Her kan du spille på, om begge hold scorer i kampen. Der er to muligheder at spille på, og det er enten “Ja” eller “Nej”.

Hvis du er glad for at se kampe fra Superligaen, kan du her se det fulde Superliga kampprogram.

Der er til hver runde også Superliga Odds Tips fra nye expekts eksperter.

For eksempel tilbyder nye expekts odds-ekspert Frank Pilantra ugentlige odds tips på Superligaen.

Vejles historie

Vejle Boldklub er en af de mest vindende danske fodboldklubber med i alt 11 trofæer i skabet. Fem gange er Vejle blevet danske mestre, og seks gange har de vundet pokalturneringen, men de seneste triumfer ligger rigtig mange år tilbage i tiden.

Klubben blev stiftet i 1891, og Vejle Boldklub har hjemme på Vejle Stadion i Nørreskoven, hvor der er plads til 11.060 tilskuere.

Vejles største rivaler er AC Horsens, FC Fredericia og Sønderjyske.

I 2023/24-sæsonen lykkedes det Vejle at blive i Superligaen, hvor det blev til en slutplacering som nummer ni.

Til 2024/25-sæsonen har Vejle hentet spillere som Damian van Bruggen, Anders K. Jacobsen, Luka Hujber og Masaki Murata, men der kan ske mere, inden transfervinduet lukker.

Andre klubber at spille på

Vejle Boldklub er blot én af 12 klubber fra Superligaen, som du kan spille på hos nye expekt. Ud over Superligaen kan du desuden spille på klubber fra flere andre fodboldligaer.

Find links til de andre Superligaklubbers odds-sider her:

Fodbold betting hos nye expekt

Som nævnt er udvalget af fodbold betting stor på nye expekt, hvor du foruden Superligaen blandt andet også kan spille på Champions League, Premier League og meget mere.

Betting på mobilen hos nye expekt

På nye expekt har du mulighed for at spille fra din mobil, hvis du har internetadgang. Du kan enten downloade nye expekts app, som er kompatibel til både Android- og iOS-enheder, eller du kan bruge den mobile version via internetbrowseren på din mobil.

Du går ikke glip af noget ved at bruge mobilen frem for desktop, da funktionerne og spiludvalget er præcis det samme.

Betting på Superligaen

Nedenfor kan du læse flere eksempler på Superliga odds hos nye expekt.

  • Odds på Superliga-vinderen: Her kan du spille på, hvem der vinder Superligaen. Det er muligt at spille på alle 12 klubber.
  • Odds på nedrykkerne: Nye expekt udbyder også odds på, hvem der rykker ud af Superligaen.

Live betting på Vejle på nye expekt

Du kan spille live på alle Vejles kampe fra Superligaen, og hvis du ikke ved, hvad det vil sige, så går Live betting kort fortalt ud på, at du kan spille på en kamp, mens den er i gang.

Oddsene ændrer sig derfor løbende undervejs i kampen, og på den måde kan du måske finde højere odds, end du kunne før kampstart. Det kan dog også gå den anden vej, hvis fx Vejle er kommet foran i en kamp efter få minutters spil. Er det tilfældet, vil oddset på Vejle selvfølgelig være lavere, end før kampen gik i gang.

Ofte stillede spørgsmål om Vejle Boldklub

Hvilket stadion spiller Vejle på?

Vejle har hjemmebane på Vejle Stadion.

Hvilke andre turneringer spiller Vejle med i?

Den danske pokalturnering er Vejle Boldklub med i sæson efter sæson.

Hvor kan du finde odds for Vejle?

Vejle odds kan findes i nye expekts sportssektion, og hvis du skriver “Vejle” i søgefeltet, kan du nemt og hurtigt finde de tilgængelige odds på Vejle.

Hvad er oddset på Vejle som mester?

Vejle giver odds 501.00 på at vinde mesterskabet.

Hvem ejer Vejle?

Andrew Zolotko er storaktionær i Vejle Boldklub og har været det siden 2016.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.