Silkeborg IF odds hos nye expekt

Hos nye expekt er der en bred vifte af Superliga odds tilgængelige, og derfor er der selvfølgelig også masser af odds at finde på Silkeborg, som du kan læse mere om i denne guide.

Silkeborg IF betting på nye expekt

Spilmulighederne på Silkeborg er mange hos nye expekt, og nedenfor kan du finde to eksempler på Silkeborg odds.

  • Spiller scorer i kampen: Hos nye expekt kan du spille på, om en spiller kommer på måltavlen i en kamp fra Superligaen.
  • Resultat af første halvleg: Her kan du spille på resultatet af første halvleg. Det er selvfølgelig også muligt at spille på kampens slutresultat.

Op til hver eneste runde i Superligaen, er der Superliga Odds Tips fra nye expekts eksperter.

For eksempel tilbyder nye expekts odds-ekspert Frank Pilantra ugentlige odds tips på Superligaen.

Det fulde Superliga kampprogram kan ses her.

Silkeborg IF’s historie

Silkeborg IF blev stiftet helt tilbage i 1917, hvilket gør klubben til en af de ældste i Superligaen.

Siden stiftelsen for over 100 år siden er det blevet til et enkelt dansk mesterskab for Silkeborg, og det blev vundet i 1993/94-sæsonen.

I 2023/24-sæsonen endte Silkeborg på 6.-pladsen med 27 point op til FC Midtjylland på førstepladsen. Silkeborg vandt dog pokalturneringen, og det betyder, at de skal spille europæisk fodbold i 24/25.

Silkeborg IF spiller sine hjemmekampe på Jysk Park, som blev indviet i sommeren 2017. Jysk Park har en tilskuerkapacitet på 10.000.

Silkeborgs største rivaler i Superligaen er FC Midtjylland og AGF.

I 2024/25-sæsonen har Silkeborg indtil videre bl.a. forstærket sig med Younes Bakiz, Pedro Ganchas og Ramazan Orazov, mens der er sagt farvel til spillere som Kasper Kusk, Joel Felix og Frederik Rieper.

Fodbold betting hos nye expekt

I det følgende afsnit af guiden kan du se flere eksempler på Superliga odds hos nye expekt.

Live betting på Silkeborg IF på nye expekt

Du har mange muligheder for Live betting hos nye expekt, og det gælder også Silkeborgs kampe.

Når en Silkeborg-kamp er i gang, kan du finde live odds på kampen ved at besøge nye expekts sektion live betting. Her kan du så spille live på kampen, hvis du ønsker det, men husk det ansvarlige spil.

Superliga betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du gerne vil bruge din mobil til at spille på Superligaen, kan du gøre det ved enten at downloade nye expekts app, som er tilgængelig til både Android og iOS.

Du kan også vælge at bruge browseren og besøge nye expekts mobile version.

Superliga betting

Find herunder flere eksempler på Superliga odds hos nye expekt.

  • Vinder af mesterskabet: Her kan du spille på, hvem der slutter på førstepladsen i Superligaen og dermed vinder titlen.
  • Begge hold scorer: På alle kampe fra Superligaen kan du fx også spille på, om begge hold scorer i kampen. Her kan du spille på både “Ja” og “Nej”.

Andre klubber at spille på

Ud over Silkeborg er der adskillige andre klubber, som du kan spille på hos nye expekt. Fx kan du også spille på alle de andre klubber fra den danske Superliga og mange flere.

Her er oversigten over de andre Superligaklubbers odds-links:

Ofte stillede spørgsmål om Silkeborg IF

Hvilket stadion spiller Silkeborg på?

Silkeborg spiller hjemme på Jysk Park.

Hvilke andre turneringer spiller Silkeborg med i?

Silkeborg spiller også med i pokalturneringen hver eneste sæson, og det er en turnering, de har vundet to gange i historien. I 24/25 er Silkeborg også med i Europa League-kvalifikationen.

Hvor kan du finde odds for Silkeborg?

Du finder odds på Silkeborg inde under “Sports” hos nye expekt. Her kan du så bruge søgefunktionen for hurtigt at finde Silkeborg odds.

Hvad er oddset på Silkeborg som mester?

Oddset på Silkeborg IF som danmarksmester er 81.00.

Hvem ejer Silkeborg?

Silkeborg er ejet af følgende virksomheder: Silkeborg Fodbold Holding A/S, F. L. Hansen Holding ApS, Dahl-Nielsen Holding ApS, LLG A/S og Olav W. Hansen A/S.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.