Randers FC odds på nye expekt

Læs i denne guide blandt andet om nogle af de mange odds og bettingmuligheder på Hestene fra Randers, som du kan finde hos nye expekt. Som den officielle bettingpartner på Superligaen, har nye expekt naturligvis odds på alle kampe, Randers FC deltager i.

Randers FC betting hos nye expekt

Hvis du vil spille på Randers FC, er der mange muligheder for det hos nye expekt, og du kan herunder se et par eksempler.

  • Vinder af kampen: Alle Randers’ kampe fra Superligaen kan du vide dig sikker på, at nye expekt udbyder masser af spilmuligheder på. Du vil fx kunne spille på, om Randers vinder kampen, spiller uafgjort eller taber.
  • Antal hjørnespark: Det er også muligt at spille på antallet af hjørnespark i Randers FC’s kampe.

Du kan se alle Randers FC’s kommende kampe i nye expekts Superliga kampprogram.

Hos nye expekt er der også mange Superliga Odds Tips fra eksperterne uge efter uge.

For eksempel tilbyder nye expekts odds-ekspert Frank Pilantra ugentlige odds tips på Superligaen.

Randers FC’s historie

Randers FC blev stiftet i 2003 og var en overbygning af seks lokale klubber, herunder blandt andre Randers Freja og Randers KFUM.

Siden grundlæggelsen af Randers FC har klubben vundet to pokaltitler, og det er også blevet til et sæt bronzemedaljer, som blev vundet i 2012/13-sæsonen.

Randers har hjemmebane på Cepheus Park Randers, som har en stadionkapacitet på 10.300 tilskuere.

I 2023/24-sæsonen endte Randers på en 7.-plads, men i Conference League-playoffkampen mod FCK tabte de med 1-2 i Parken.

I 2024/25 har Randers FC indtil videre forstærket sig med spillere som Florian Danho og Nikolas Dyhr og en ny australsk keeper, mens der er sagt farvel til folk som Patrik Carlgren, Mikkel Kallesøe, Marvin Egho og Mads Albæk, og så er lejeaftalerne med Mohammed Fuseini, Oliver Zandén og Lasso Coulibaly udløbet.

Randers’ største rivaler er AGF.

Fodbold betting hos nye expekt

Ud over Superligaen finder du bettingmuligheder på store ligaer som Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen og så videre.

Betting på mobilen hos nye expekt

Du kan tilgå nye expekt med din mobil, hvis du har en Android- eller iOS-mobil. Her kan du enten downloade nye expekts app, eller du kan bruge den mobile version, som kan besøges i din browser på mobilen.

Live betting på Randers FC ved nye expekt

Hos nye expekt er Live betting også muligt, og det vil sige, at du kan spille på en Randers FC-kamp, mens den er i gang. På den måde kan du potentielt få et højere odds på Randers end før kampstart, hvis stillingen fx er 0-0 efter første halvleg i en hjemmekamp mod Vejle.

Superliga betting med odds

Herunder kan du læse yderligere et par eksempler på Superliga odds, du kan finde hos nye expekt.

  • Nedrykker i Superligaen: Hos nye expekt finder du også odds på, hvem der rykker ud af Superligaen, og du kan finde odds på alle 12 klubber ved sæsonens start.
  • Vinder af titlen: Her kan du spille på, hvem der ender med at vinde det danske mesterskab, og også her er der odds på alle 12 hold.

Andre klubber at spille på

Nye expekt udbyder også odds på alle øvrige Superliga-klubber, og ved hver eneste runde i løbet af sæsonen kan du finde odds på kampene.

Ofte stillede spørgsmål om Randers FC

Hvad er oddset på, at Randers vinder titlen?

Randers FC giver odds 101.00 som vinder af Superligaen 2024/25.

Hvilket stadion spiller Randers på?

Randers FC har hjemme på Cepheus Park Randers, hvor der er plads til 10.300 tilskuere.

Hvilke andre turneringer spiller Randers med i?

Pokalturneringen er Randers FC også med i hvert år.

Hvor kan du finde odds for Randers?

Du finder alle oddsene på Randers fra nye expekt i sportssektionen. Hvis du skriver “Randers” i søgefeltet, kan du her se de tilgængelige Randers FC odds.

Hvem ejer Randers?

Randers FC er ejet af Randers FC Holding A/S.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.