Odds samlet på et sted med nye expekt

De bedste odds på sport hos nye expekt

Nye expekt er det nye hjemsted for de bedste odds på de store sportsbegivenheder. Hos nye expekt er vores odds-platform skræddersyet til at levere de bedste oplevelser for dig og dine medspillere. Hos nye expekt vil du få en oplevelse i verdensklasse, når du skal vælge, hvilke odds du vil spille på. Hvad end du foretrækker at se pucken i ishockey flyve gennem banen og i mål eller måske hellere vil se på en taktisk fodboldkamp i din yndlingsliga, så har nye expekt det hele - og det er tilgængeligt 24/7. På platformen kan du både foretage live bets såvel som du kan finde odds pre-match, så du kan spille på den måde, som du bedst kan lide. Alle de største og mest populære sportsgrene er tilgængelige på siden - lige fra fodbold, håndbold og ishockey til basketball, tennis og esports, for ikke at nævne de utallige andre, du kan finde på siden.

Begynd dit eventyr med odds hos nye expekt

Her leverer vi en kort guide til at hjælpe dig på vej med at oprette dig som bruger hos nye expekt:

  • Du opretter en konto med dit NemID/MitID. Dette sikrer at alle oplysninger er korrekte og at oprettelse går så nemt som muligt.
  • Herefter kan du foretage din første indbetaling via en af de tilgængelige betalingsmetoder, så du kan komme i gang med at spille.
  • Her skal du så vælge, hvilken sport, liga og hvilket hold, som du vil finde odds på. Det er vigtigt at sætte sig godt ind i alle detaljerne.
  • Så skal du til sidst opsætte din oddskupon ved at vælge hvilke odds vil du spille på, og hvor mange penge du vil satse. Når dette er gjort handler det blot om at vente på resultatet af kampen.

Du kan finde nye expekt’s odds overalt

Du kan nu tilgå vores store udbud af odds, hvor som helst og når som helst, så længe du har en stabil internetforbindelse. Du behøver ikke at gå ned i den lokale kiosk, men blot hive din smartphone op af lommen og tilgå nye expekts splinternye mobilapp. Appen er tilgængelig til både iOS og Android-styresystemerne og kan også bruges på tablets. Det er meget nemt og simpelt at finde det odds du vil spille på via platformens app, og tit også mere bekvemt end at skulle finde computeren frem og tænde den. Du er nemlig kun et par fingerstrøg væk fra din kamp og dit foretrukne odds.

Hvad er odds og hvordan virker de?

Odds er i sin simpelhed en måde at beregne sandsynligheder for et givent udslag. Sport odds relaterer sig til, hvor stor sandsynlighed der er for et givent udfald. Hvis du har samme odds for to hold (hvor der skal findes en vinder og ikke kan spilles på uafgjort), så er der lige stor sandsynlighed, altså 50% for at begge hold kan vinde. Odds kan ændre sig alt efter, hvordan de to hold vurderes. Hvis det ene hold pludselig har en masse skader, kan det for eksempel føre til at odds vil blive højere på dette hold, da sandsynligheden for at de vinder vil blive formindsket. Til tider kan du have rigtig dårlige odds i et spil, men hvis du satser, og du ender med at vinde, så vil din gevinst være betydeligt større. Der er selvfølgelig også en række forskellige odds, dem vil vi gennemgå her:

Amerikanske odds

Også kaldet money line odds. Disse odds bliver som regel brugt af amerikanske bookmakere. Det er nok den mest simple oddsform og tager udgangpunkt i et odds på 100 dollars, svarende til ca. 700 kr. med et plus- og et minustegn til at indikere oddset. Et odds -150 betyder at du skal satse 150 dollars eller 1.000 kr. for at vinde de 700 kr. Odds +520 skal du kun satse 100 (700 kr.) for at vinde 520 eller hele 3.500 kr.

Decimale odds

Disse vises som et nummer, som er det beløb, man modtager på et vindende bet for et bet på en 1 kr.. Med et vindende odds på 6, vil du modtage 5 kr. oveni din indsats på 1 kr. Altså får du 6 gange tilbage for hver enhed, du satser, såfremt du vinder. Her på siden bliver odds som regel fremvist i decimale odds også kalder europæiske odds i nogle kredse.

Brøkvise odds

De brøkvise odds er opbygget på brøker, hvor et bet måske er på 6 og gevinsten er 5, dvs. ⅚. Satset vil være det nederste nummer eller nummeret til højre, og gevinsten den øverste eller den til højre. Disse odds bruges især i England.

Det er heldigvis meget nemt at justere indstillingerne på nye expekt for, hvilken type odds du foretrækker at spille, så det er intet problem.

Du vil få et stort udvalg af sportsgrene du kan finde odds på

Du kan være sikker på at finde, hvad end du har brug for på nye expekt, da siden tilbyder endeløse muligheder og et kæmpe udvalg af odds. Du vil blive imponeret over udvalget af sportsgrene, ligaer og hold. Det er ligegyldigt, om der er tale om en større eller mindre liga, du kan være sikker på, at den er tilgængelig her på siden. Derfor vil du selvfølgelig også kunne finde de mest populære hold og ligaer blandt danskerne såsom engelske Premier League og den danske Superliga, for ikke at nævne andre sportsligaer såsom CS GO og Metal ligaen fra ishockey.

Nye expekt giver den bedste oplevelse, når vil oddse

Du kan være sikker på at din online odds-oplevelse bliver forbedret med nye expekt. Siden er både lynhurtig og meget intuitiv at lære at kende. Du skal altså ikke bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan tingene fungerer, og hvor de er placeret på siden. Der er også en brugbar søgefunktion til at finde lige præcis det indhold, du har brug for. På sidebaren kan du desuden også nemt finde live matches, så du hurtigt kan tilgå og følge med i dem, og eventuelt foretage nogle bets, hvis de pågældende online odds er noget for dig. Bliver du i tvivl om noget eller får du problemer, så skal du ikke tøve med at søge hjælp hos platformens kundeservice, der står klar morgen til aften med at løse dine problemer. Du kan også tjekke sidens grundige guide og FAQ-side for de mest generelle tvivl. Har du problemer med at styre dit spilforbrug, så bør du kontakte hjælpelinjerne fra enten Spillemyndigheden, stopspillet.dk eller direkte på nye expekts hjælpeside.

FAQ

Hvilken sportsgren er der flest odds på?

Du kan finde masser af odds muligheder på alle sportsgrene hos nye expekt. For eksempelvis fodbold findes der ofte over 100 forskellige typer af odds, da du kan finde odds på kampudfald, resultat, målscorer, gule kort osv. Du kan dog også finde mange odds på andre sportsgrene som basketball, håndbold og tennis.

Hvordan kan man blive bedre til at oddse på sport?

Du skal undersøge den pågældende sportsgren grundigt, såvel som den pågældende liga, kampen og hvert hold, der spiller samt selve spillerne. Hvordan ser deres historie og statistikker ud. Hvis du har styr på alle disse ting, er du godt klædt på, når du begynder at finde de odds, som du ser værdi i.

Betyder et højt odds at der er stor sandsynlighed for udfaldet?

Nej, et højt odds betyder, at der er en forholdsvis lav sandsynlighed for udfaldet. Oddset angiver, hvor mange gange, du får din indsats tilbage ved et givent udfald. Derfor betyder et højt odds naturligvis også, at chancen for dette udfald er forholdsvis lavt.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.