nye expekt Blog

Champions League odds-tips - find spilforslag på nye expekt

Champions League er verdens mest prestigefyldte klubturnering i fodbold, hvor mange af de bedste fodboldklubber i verden er med i jagten på det berømte trofæ.

Hos nye expekt er det dygtige eksperthold klar med optakt til Champions League med odds tips til følge. Du kan være sikker på, at eksperterne har brugt tid på at finde værdi i de kampe, som de anbefaler odds tips på. Det betyder dog selvfølgelig ikke, at tippet giver gevinst, så hvis du følger et odds råd, så skal du huske at spille med omtanke.

Tidligere Champions League tips

Champions League optakter og odds tips

Du kan læse nye expekts optakter og spilforslag til Champions League-kampene gratis, og du behøver heller ikke at have en konto hos nye expekt for at kunne læse med. Hvis du ikke har en konto hos nye expekt, og du gerne vil have en, kan du gøre det ved at trykke på “Opret” i højre hjørne. Du skal være minimum 18 år gammel og bo i Danmark, før du kan oprette dig.

I optakterne til Champions League vil der være et odds tip til de kampe, som eksperterne fra nye expekt har øje på. Der anbefales ikke et spiltip, hvis ikke nye expekts eksperter mener, at det har værdi.

Champions League-oversigt gennem de seneste år

Hvis du er vild med fodbold på øverste hylde, så er du muligvis også vild med UEFA Champions League.

Real Madrid er historisk set den klub, der har klaret sig bedst i Champions League-historien. I alt har Real Madrid vundet turneringen 14 gange, hvis man regner titler med fra da turneringen hed Europa Cuppen for Mesterhold.

Du kan her se de seneste 10 års vindere af Champions League, og her står der også Real Madrid halvdelen af gangene:

Champions League-vinderSæson
Real Madrid2013/2014
FC Barcelona2014/2015
Real Madrid2015/2016
Real Madrid2016/2017
Real Madrid2017/2018
Liverpool2018/2019
FC Bayern München2019/2020
Chelsea2020/2021
Real Madrid2021/2022
Manchester City2022/2023

Seks titler er gået til en spansk klub, tre til en engelsk klub og en enkelt til en tysk klub siden 2013/2014.

I Champions League er der mange spillere i topklasse at holde øje med. Nogle af de spillere, du kan holde øje med, hvis du skal se Champions League for første gang, er f.eks.: Kylian Mbappé, Jude Bellingham, Kevin De Bruyne, Erling Haaland, Harry Kane, Vinicius Junior, Rodri, Phil Foden, Lautaro Martinez, Bukayo Saka, Joshua Kimmich, Antoine Griezmann, Jamal Musiala, Martin Ødegaard og Robert Lewandowski.

Ændring af formatet fra 2024/2025

I det nuværende format i Champions League er der 32 hold med i turneringen, og de hold fordeles ud på otte grupper med fire hold i hver.

Fra 2024/2025-sæsonen ændres Champions Leagues format, som vi kender det. I alt 36 hold vil nu være at finde i turneringen, og hvert hold skal spille otte kampe i en samlet liga. Fire af kampene vil blive spillet på hjemmebane og fire på udebane, og sådan forholder det sig for alle holdene.

Efter de otte kampe vil de øverste otte hold i tabellen automatisk være kvalificeret til knockoutfasen. De hold, der er placeret fra nr. 9-24 i tabellen, skal spille playoffs om de sidste otte pladser, der er til knockoutfasen. Holdene, der er placeret fra nr. 25-36 i turneringen, vil blive elimineret efter de otte kampe.

Knockoutfasen fortsætter uændret og altså i samme format, som du måske kender det. Det vil sige, at 1/8-finaler, kvartfinaler og semifinaler spilles over to opgør, og finalen spilles over en kamp på en stor arena i Europa.

Den første finale med det nye Champions League-format skal spilles på Allianz Arena i München, hvor Bayern München har hjemmebane. Finalen spilles d. 31. maj 2025.

Nye expekt vil stadig dække kampene tæt, når Champions League ændrer formatet fra 2024/2025, og du kan stadig forvente at få odds tips fra nye expekts eksperter, og disse odds tips vil ikke ændre sig med formatændringen. Det vil kun være odds tips, som eksperterne ser værdi i, men som sagt tidligere er der ingen vindergaranti

FAQ

Hvor kan jeg finde nye expekts optakter og odds tips til Champions League? Ude til venstre på nye expekts hjemmeside kan du se tre streger. Hvis du klikker her, foldes en menu ud, hvor der bl.a. står “Blog”. Det er herinde, du finder alle optakter fra nye expekts eksperthold. Du kan finde dem alle under Fodbold Odds Tips.

Hvor finder jeg nye expekts odds på Champions League? Du finder Champions League oddsene fra nye expekt ved at klikke på “Sports”, og her er de placeret under kategorien “Fodbold”. Du kan også søge efter Champions League i søgefeltet, hvor der står “Find kamp eller liga”.

Hvad er der ellers af optakter og odds tips på nye expekt? På nye expekt kan du også læse optakter med odds tips til kampene fra Superligaen, hvor nye expekt er officiel bettingpartner. Du kan også finde odds tips og optakter til udvalgte kampe fra Premier League i England.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.