nye expekt Blog

Introduktion til Premier League odds tips hos nye expekt

Premier League er verdens mest populære fodboldliga, og nogle af de bedste hold i verden er at finde i den bedste engelske fodboldrække. Det er blandt andet klubber som Manchester City, Liverpool, Arsenal, Manchester United, Chelsea og Tottenham.

På nye expekt kan du læse en masse om Premier League uge efter uge. Til hver eneste runde i Premier League er der nemlig optakt til nogle af kampene i runden, og du kan også læse Premier League odds forslag til tre af kampene.

Disse tips vil variere i odds, og det vil sige, at nogle af spilforslagene kan være højere end andre, men du kan være sikker på, at det kun er spil af værdi, der bliver fundet frem hos eksperterne ved nye expekt. Husk dog at det kun er forslag, så spil ansvarligt.

Premier League optakter til udvalgte kampe hos nye expekt

Som nævnt kan du til alle 38 spillerunder i Premier League forvente, at nye expekt kommer med optakter til udvalgte kampe fra runden.

Til de udvalgte kampe vil der være Premier League odds tips, og kampene vælges kun, hvis der samtidig er spottet et godt spil til kampen af nye expekts skribent.

Hvis du er Premier League-fan, kan du på den måde blive klædt godt på ved at læse nye expekts optakt til nogle af kampene, hvor der også vil være odds tips til.

Du behøver ikke at spille på kampene for at læse med hos nye expekt, og du skal være min. 18 år gammel og have adresse i Danmark, før du kan spille om penge.

Premier League-oversigt over de seneste år

I mange år dominerede Manchester United den engelske Premier League, hvor de vandt flere mesterskaber i træk under Sir Alex Ferguson, men sådan har det ikke været i de seneste mange sæsoner. Her har det i stedet været det andet store Manchester-hold, Manchester City, der har været langt mere succesfuld end United.

Igennem tiden har der været mange danske fodboldspillere i Premier League. Nogle af de spillere med dansk pas, der har gjort det bedst i Premier League, er Peter Schmeichel, Daniel Agger, Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Martin Laursen, Andreas Christensen, Thomas Sørensen, Thomas Gravesen, Nicklas Bendtner, Jesper Grønkjær, Per Frandsen, Allan Nielsen, Claus Jensen og Pierre-Emile Højbjerg for blot at nævne nogle få.

Hvis du ikke kender det store til Premier League, men gerne vil i gang med at se fodbold fra turneringen, kan du bl.a. holde øje med spillere som Erling Haaland, Kevin De Bruyne, Bukayo Saka og Mohamed Salah, der spiller for Manchester City, Arsenal og Liverpool henholdsvis.

Premier League-statistikker

Den første Premier League-sæson blev spillet i 1992/93, og den blev vundet af Manchester United.

Her kan du se en oversigt over de seneste 10 års vindere af Premier League:


Premier League-vinderSæson
Manchester City2013/14
Chelsea2014/15
Leicester City2015/16
Chelsea2016/17
Manchester City2017/18
Manchester City2018/19
Liverpool2019/20
Manchester City2020/21
Manchester City2021/22
Manchester City2022/23

I tabellen her kan du se de 10 mest scorende spillere i Premier Leagues historie:


Mest scorende Premier League-spillereKlub/klubber
Alan ShearerBlackburn og Newcastle
Harry KaneTottenham
Wayne RooneyEverton og Manchester United
Andy ColeManchester United, Newcastle, Blackburn osv.
Sergio AgüeroManchester City
Frank LampardChelsea, West Ham og Manchester City
Thierry HenryArsenal
Robbie FowlerLiverpool, Manchester City, Leeds osv.
Jermain DefoeTottenham, West Ham, Sunderland osv.
Mohamed SalahLiverpool og Chelsea

I denne tabel kan du se de 10 spillere i Premier Leagues historie, der har spillet flest Premier League-kampe:


NavnKlubberKampe
Gareth BarryAston Villa, Manchester City, Everton osv.653
James MilnerLiverpool, Manchester City, Aston Villa osv.634
Ryan GiggsManchester United632
Frank LampardChelsea, West Ham og Manchester City609
David JamesLiverpool, Portsmouth, Manchester City osv. 572
Gary SpeedNewcastle, Leeds, Bolton og Everton535
Emile HeskeyLiverpool, Leicester, Aston Villa osv.516
Mark SchwarzerMiddlesbrough, Fulham, Leicester osv. 514
Jamie CarragherLiverpool508
Phil NevilleManchester United og Everton505

FAQ

Er der mange odds på Premier League hos nye expekt? Ja, på nye expekt finder du et bredt spiludvalg på den engelske Premier League. Du kan forvente, at der er odds på alle kampene gennem hele sæsonen, og der vil også være live odds på alle Premier League-kampene.

Kan jeg oddse på Premier League fra mobilen på nye expekt? Ja, det kan du sagtens. Nye expekt har en mobil platform, som du kan bruge, hvis du har en smartphone. Du kan bruge nye expekt på både Android- og iOS-enheder.

Kan jeg finde Premier League odds tips hos nye expekt? Ja, til hver runde kan du forvente, at nye expekt byder på Premier League odds forslag, og du kan også læse en optakt til udvalgte kampe fra hver eneste runde igennem sæsonen.

Seneste Premier League Odds Tips


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.