nye expekt Blog

Premier League optakt - 38. spillerunde

Den sidste spillerunde i Premier League-sæsonen venter på søndag, hvor alle 20 hold spiller kl. 17, og hvor der stadig er masser at spille for i den øverste ende af tabellen.

Titlen er nemlig i teorien stadig på højkant, men Manchester City har blot brug for en sejr hjemme mod West Ham for at tage deres fjerde mesterskab på stribe.

En uafgjort eller et nederlag vil dog åbne døren på klem for Arsenal, som skal slå Everton på Emirates Stadium for at have en chance for at løfte deres første Premier League-trofæ siden 2004.

I Jürgen Klopps sidste kamp i spidsen for Liverpool, skal ‘the Reds’ op imod Wolves på Anfield, mens Mauricio Pochettinos Chelsea-mandskab kan sikre sig europæisk fodbold til næste sæson med en sejr over Bournemouth på Stamford Bridge.

Tip 1: Manchester City vinder og begge hold scorer til odds 2.25

Efter at have vundet en meget vigtig 2-0-sejr i Tottenham i midtugen, er City i førersædet i kampen om Premier League-trofæet, og hjemmefordelen bør give en sikker sejr over West Ham.

City har vundet deres sidste syv hjemmekampe mod the Hammers, men det er langtfra altid, at City har været i stand til at holde West Ham fra at score. London-mandskabet har således scoret i fire af disse syv kampe mod City, og et West Ham-mål denne gang kan give ekstra drama til titelræset.

Tip 2: Arsenal vinder uden Everton scorer til odds 1.85

The Gunners har en bedre målscore end Manchester City, så skulle de regerende mestre blot spille uafgjort mod West Ham, kan Arsenal i stedet tage titlen med en sejr over Everton.

Mikel Artetas mænd har haft Premier Leagues bedste forsvar, og de har haft fire clean sheets i deres sidste fem kampe. Samtidig har deres offensiv været sprudlende, og det virker som en umulig opgave for Everton at tage noget med hjem fra London.

Tip 3: Liverpool vinder og over 3.5 mål i kampen til odds 1.80

Der venter en dag med store følelser på Anfield, når Liverpool tager afsked med den legendariske manager Jurgen Klopp, og det perfekte farvel vil være en storsejr over Wolves.

Liverpools tre seneste Premier League-kampe har haft over 3.5 mål, mens gæsterne fra Wolverhampton har lidt et formdyk og tabt fire af deres sidste fem kampe.

Wolves har dog scoret i deres sidste tre kampe og kan formentlig snuppe et trøstemål på Anfield. Liverpool har dog scoret 12 mål i deres seneste fem ligakampe og burde være i stand til at give Klopp et flot farvel.

Tip 4: Chelsea vinder og over 3.5 mål til odds 2.30

Chelsea kan igen få europæisk fodbold på programmet, hvis de undgår nederlag til Bournemouth på Stamford Bridge, men ‘the blues’ vil næppe nøjes med uafgjort og bør vinde i, hvad der tegner til at blive et underholdende møde.

Der har været over 3,5 mål i 12 af Chelseas seneste 15 kampe i alle turneringer, og værterne burde være i stand til at skabe masser af muligheder mod ‘the Cherries’, som har tabt tre af deres seneste fem.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.