nye expekt Blog

Premier League optakt - 37. spillerunde

Premier League-sæsonen er næsten nået til vejs ende, og mens Sheffield United allerede er sikre på at tage den ene nedrykningsbillet, er der stadig masser at spille om i begge ender af tabellen inden den næstsidste spillerunde denne weekend.

Burnley er nødt til at vinde i Tottenham for at have nogen som helst chance for overlevelse, mens uafgjort i West Ham måske ikke er nok for Luton, hvis Nottingham Forest tager tre point mod Chelsea.

Vi har tips klar om alle disse tre nøglekampe samt et spiltip på kampen på Goodison Park, hvor Everton skal forsøge at hente deres femte hjemmesejr i træk.

Tip 1 - Dominic Calvert-Lewin scorer 2+ mål mod Sheffield United til odds 5.60

Ingen i Sheffield United er i tvivl om, hvor stor en katastrofe denne sæson har været, og selvom de allerede er rykket ned, ser det ud til, at der ikke er noget pusterum for the Blades, når de tager til Everton på lørdag.

Chris Wilders hold har lukket hele 100 mål ind i 36 kampe i denne sæson og møder på Goodison Park et hold, der har vundet deres sidste fire hjemmekampe uden at indkassere et mål.

Dominic Calvert-Lewin kan ofte være frustrerende og har haft sin andel af skadesproblemer i løbet af de sidste par år, men han har ramt en glimrende form den seneste tid.

Everton-angriberen har scoret fire mål i sine sidste fem kampe, og han kan få masser af chancer til at finde vej til netmaskerne mod den svage Sheffield United-defensiv.

Tip 2 - Burnley scorer over 1.5 mål mod Tottenham til odds 2.70

Det er sidste udkald for Burnley, da alt andet end en sejr mod Tottenham på lørdag vil sende dem tilbage til the Championship, men der venter ikke en umulig opgave i Nord-London.

Spurs' håb om en top-4-placering er så godt som væk efter nederlag i fire kampe i streg mod Newcastle, Chelsea, Arsenal og Liverpool. Samtidig har de lukket hele 13 mål ind i disse kampe.

Ange Postecoglou hold har kun holdt to clean sheets i 18 hjemmekampe i denne sæson, og det bør give Burnley håb om et godt resultat.

Burnley har scoret i ni af deres seneste 11 udekampe og har scoret mere end én gang i fem af disse kampe, heriblandt i udekampe mod Aston Villa og Chelsea.

Tip 3: Luton vinder over West Ham til odds 4

Luton er et andet hold, der er desperate efter at holde liv i drømmen om Premier League-overlevelse, og de møder West Ham på det helt rigtige tidspunkt.

The Hatters har tabt deres seneste fem udekampe, men de er ikke uden håb på London Stadium, hvor hjemmeholdet kun har vundet en af ​​deres seneste ni kampe.

Der kan vente en speciel atmosfære, efter det blev annonceret, at Julen Lopetegui vil tage over efter David Moyes for the Hammers i næste sæson, og det faktum, at West Ham kun har vundet en af ​​deres seneste 10 kampe, tyder på, at de allerede har et øje på næste sæson.

Luton er tvunget til sejr, hvis de skal gøre sig håb om endnu en sæson i den øverste række.

Tip 4: Chelsea scorer over 2.5 mål mod Nottingham Forest til odds - 3.05

Nottingham Forest kan med en sejr i den sene lørdagskamp over Chelsea sikre deres plads i Premier League i endnu en sæson, men the Blues er inde i en god stime og deres stærke offensiv kan udnytte et ustabilt Forest-forsvar.

Mauricio Pochettinos hold kan stadig opnå europæiske billetter, hvilket ellers så meget usandsynligt ud for et par uger siden, og stemningen er god i Chelsea efter hjemmesejre over Tottenham og West Ham.

London-mandskabet har scoret mindst to gange i 11 af deres seneste 13 kampe - undtagelserne var ture til Arsenal og Manchester City - og potentialet er derfor bestemt til stede for et nyt stort Chelsea-resultat.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.