nye expekt Blog

Introduktion til Superliga odds tips hos nye expekt

Nye expekt er officiel bettingpartner på den danske Superliga, og du kan til hver eneste spillerunde i Danmarks bedste fodboldrække se frem til optakter til alle kampene.

Men det er ikke det hele, for du kan også læse Superliga odds forslag til alle kampene fra nye expekt, og sådan er det gennem hele sæsonen. Nye expekt er blandt de førende eksperter på den danske liga, og du kan finde mange odds på ligaen.

Seneste Superliga Odds Tips

Superliga optakter og odds forslag

Som nævnt kan du som læser se frem til optakter og spilforslag til alle kampene fra den bedste danske fodboldrække, og sådan forholder det sig i alle 32 spillerunder i løbet af sæsonen.

Optakterne er nemme og overskuelige at læse, og du behøver hverken at følge spilforslaget eller have en konto hos nye expekt for at læse med. Hvis du ikke har en konto hos nye expekt, og du gerne vil have en, kan du gøre det ved at klikke på “Opret” i øverste højre hjørne.

Bemærk, at du skal være minimum 18 år gammel og have adresse i Danmark, før du kan få en konto.

Andet Superliga-indhold hos nye expekt

Du kan som nævnt finde masser af odds på nye expekt, og du kan her finde alle oddsene på Superligaen.

Har du ikke det store kendskab til Danmarks bedste fodboldrække, kan du også blive klogere på Superligaens historie. Her kan du bl.a. læse om, hvad ligaen har haft af navne gennem tiden, om det gamle format, det nuværende format osv.

Du kan også få et overblik over Superliga kampprogrammet, og det kan du med fordel tjekke ud, hvis du gerne vil vide, hvornår dit favorithold i ligaen spiller. Er du neutral fan af Superligaen, er det også rart at vide, hvornår kampene i Danmarks bedste liga spilles.

Superliga-statistikker gennem tiden

Den danske Superliga blev stiftet i 1991, og før det hed den bedste række i Danmark 1. division. Brøndby IF vandt første udgave af Superligaen.

FCK, Brøndby, AaB og FC Midtjylland er de klubber, der har vundet mesterskabet flest gange, siden ligaen fik sit nye navn.

Her kan du se en liste over de seneste 10 års vindere af det danske mesterskab i fodbold:


Vinder af SuperligaenSæson
AaB2013/14
FC Midtjylland2014/15
FC København2015/16
FC København2016/17
FC Midtjylland2017/18
FC København2018/19
FC Midtjylland2019/20
Brøndby IF2020/21
FC København2021/22
FC København2022/23

Nedenfor kan du se en liste over de spillere, der har scoret flest mål i Superligaens historie:


Flest mål i Superligaens historieKlub/klubberAntal mål
Morten ‘Duncan’ RasmussenAGF, Brøndby IF, AaB og FC Midtjylland145
Søren FrederiksenViborg, Silkeborg og AaB139
Peter MøllerAaB, FC København og Brøndby IF135
Heine FernandezSilkeborg IF, Viborg, FC København og AB126
Steffen HøjerViborg, AaB og OB 124
Frank KristensenIkast fS, FC Midtjylland og Randers108
Peter GraulundVejle Boldklub, Brøndby IF og AGF 107
Søren AndersenAGF, AaB og OB101
Nicklas HeleniusAaB, Silkeborg IF, OB og AGF94
Dame N’DoyeFCK90

Morten ‘Duncan’ Rasmussen nåede i sin aktive spillerkarriere at score 145 mål på 355 kampe i Superligaen. Søren Frederiksen scorede 139 mål i 335 kampe.

Her kan du se de 10 spillere, der har flest kampe i Superligaen på cv’et:


Flest kampe i Superligaens historieKlub/klubberAntal kampe
Rasmus WürtzAaB, FC København og Vejle Boldklub452
Hans Henrik AndreasenEsbjerg, OB og Hobro397
Per NielsenBrøndby IF394
Jakob PoulsenEsbjerg, AGF og FC Midtjylland 390
Jesper HansenFC Nordsjælland, Lyngby, FC Midtjylland og AGF384
Jimmy NielsenAaB og Vejle Boldklub375
Mogens KroghBrøndby IF og Ikast fS371
Michael HansenSilkeborg IF, OB, Esbjerg og FC Midtjylland 371
Nicolai StokholmAB, OB og FC Nordsjælland370
Rasmus FalkOB og FC København363

Rasmus Würtz er den spiller i Superligaens historie, der har spillet klart flest kampe med 452 af slagsen. Würtz er den eneste spiller, der har spillet over 400 kampe i landets bedste række. Hans Henrik Andreasen, der ligger på andenpladsen på listen, er tæt på med 397 kampe.

Af aktive spillere er målmanden Jesper Hansen højest på listen. Midtbanespilleren Rasmus Falk kan også nå over 400 Superliga-kampe, medmindre han skifter væk, inden han stopper karrieren.

FAQ

Hvornår blev nye expekt officiel bettingpartner på 3F Superliga? Den 21. juli 2023 blev det offentliggjort, at nye expekt var ny bettingpartner på Superligaen.

Kan jeg spille på Superligaen på mobilen hos nye expekt? Ja, hvis du ejer en smartphone, vil du kunne bruge nye expekt på den, og den mobile platform er tilgængelig på både iOS- og Android-enheder. Du kan kun spille om penge, hvis du er minimum 18 år gammel og har bopæl i Danmark.

Hvor finder jeg odds på Superligaen på nye expekt? Du finder nye expekts odds på den danske Superliga ved for det første at klikke på “Sports”. Derefter skal du klikke på “Fodbold” og finde “Danmark”. Du kan også bruge søgefunktionen til at finde Superliga odds.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.