Introduktion til Live Betting hos nye expekt

Live betting hos nye expekt

Nye expekt elsker sport, og du finder derfor altid masser af odds på alt det bedste fra sportens verden. Dette indebærer naturligvis også live betting, så du kan spille med samtidig med, at kampene spilles. Dermed kan du få ekstra underholdning, når du følger de store kampe foran TV’et. Live betting hos nye expekt er nemt og simpelt at spille, og du kan også benytte dig af live betting direkte fra din app i mobilen!

Sådan kan du live bette

Live betting hos nye expekt fungerer meget nemt. Når du kommer ind på ‘sports’-sektionen på hjemmesiden, kan du med det samme se alle de sportskampe, som aktuelt spilles. Hvor man for år tilbage kun kunne spille på kampe prematch, kan du i dag selvfølgelig også spille på kampene, efter disse er startet.

Når du spiller på en kamp efter den er gået i gang, kaldes det for live betting. Live betting kan tit gøre en kamp endnu mere underholdende at følge, da du kan spille på kampen, samtidig med at du følger den foran skærmen. Live betting processen hos expekt er gnidningsfri og kampene bliver hele tiden opdateret med de seneste odds baseret på kampenes udvikling.

Sådan kan du foretage live betting:

  • Log ind på din konto
  • Gå til “sports” i den menulinjen
  • Vælg ‘Live Nu’ for at begynde med live betting.

Live Betting Sports

Du kan gøre brug af live betting på alle populære sportsgrene som eksempelvis fodbold, tennis og basketball. Du kan altid finde de aktuelle live betting spil på nye expekts hjemmeside.

Bredt udvalg af sport

Der er altså masser af muligheder for live betting hos nye expekt, og med det store udvalg af sports-markeder kan du spille på de største sportsgrene som fodbold live betting, tennis live betting og håndbold live betting. Men det stopper ikke her - du kan også spille ishockey live betting og på den voksende Esports live betting. Du kan spille live betting på både internationale og lokale fodboldkampe, så du kan være sikker på, at du altid kan finde nogle live kampe, du kan spille på. Du kan også finde live betting tennis på både de mindre turneringer, men selvfølgelig også på alle kampe fra de fire Grand-slams. Med den seneste danske tennissucces på både herre- og damesiden kan du også lave masser af live betting på tenniskampe med danske spillere. E-sports er en sportsgren, hvis popularitet er vokset i rekordfart, og du finder et stort udbud af live betting esports på expekt.

Live betting tips

Her følger nogle live betting tips, som du kan benytte dig af, når du vil spille live betting. Det kan ofte være en fordel at følge med i kampen samtidig med din live betting. Det giver dig en bedre mulighed for at være vidende om kampens udvikling, og mulighed for at spotte hvordan kampe vil udvikle sig. Hvis du eksempelvis ser, at et hold som måske er bagud faktisk er ved at komme bedre ind i kampen, kan du være heldig at spotte et odds på live betting, som har stor værdi for dig. Det er dog vigtig at huske, at live betting ligesom almindelig pre-match betting aldrig har nogen garantier for gevinst, og du skal derfor aldrig spille for mere, end du har råd til at tabe og aldrig forsøge at jagte tidligere tab med live betting. Det bedste tip for at få succes med live betting er altså at følge godt med i den kamp, som du vil spille på og eksempelvis følge kampen på din skærm.

FAQ

Hvordan fungerer live betting?

Live betting er en nem måde at spille på og fungerer i store stræk på samme måde som bets foretaget pre-match. Den store forskel mellem live betting og pre-match er, at odds hele tiden ændrer sig under live betting, så de bedst muligt afspejler den pågældende kamps udvikling.

Hvordan vinder man på live betting?

Man kan aldrig være sikker på at vinde på live betting. Man kan dog give sig selv nogle bedre forudsætninger ved eksempelvis at følge med i de kampe, som man foretager live betting på. Samtidig er det en fordel, hvis man også har kendskab til den pågældende liga eller sportsgren, som man spiller på.

Hvordan udbetaler man gevinster fra live betting?

Udbetaling af gevinster vundet på live betting fungerer nøjagtigt på samme måde, som når du vinder på pre-match spil. Gevinsten overføres til din spilkonto, og du kan herefter udbetale midlerne til din egen personlige konto.

Er det nemt at vinde på live betting?

Nej, det er ikke nemmere at vinde på live betting end traditionel pre-match betting. Der er aldrig nogen garantier på at vinde på live betting, heller ikke selvom du spiller på en stor favorit. Du skal derfor huske altid at spille ansvarligt og tage dine spil lige så seriøst på live betting som på bets foretaget pre-match.

Er det sikkert at spille på live betting?

Ja, ligesom med alle andre spil på vores hjemmeside er det også sikkert at spille live betting, da vi har en masse foranstaltninger for at garantere en høj sikkerhed, når du placerer dine spil på live betting. Hvis du har mistanke om, at din konto misbruges i forbindelse med live betting, skal du altid kontakte vores support.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.