Ishockey betting på nye expekt

Hvis du har interesse i ishockey betting, er du kommet det rette sted hen, da nye expekt tilbyder et stort spiludvalg på ishockey.

Du finder nye expekts odds på ishockey ved at vælge ishockey i menuen under sport. Det kan være, at ishockey ikke er i din top-5 over synlige sportsgrene, og er det tilfældet, skal du blot trykke på den pil, hvor der står “Mere”. Her får du en oversigt over alle sportsgrene, der findes odds på hos nye expekt. Du kan nemt finde ishockey, da sportsgrenene står i alfabetisk rækkefølge.

Hvis du kender en smule til ishockey, ved du også, at NHL er den største ishockeyliga i verden, og det er også den mest populære. Derfor kan du forvente flere ishockey odds på NHL end de øvrige ligaer.

Ishockey odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder en lang række odds på ishockey, og du kan se nogle eksempler i det her afsnit, hvor der ses på nogle af spilmulighederne på ishockey.

Kampvinder: Her kan du spille på kampens udfald på 1X2 efter almindelig spilletid. Du kan også udelukke X’et ved at vælge vinderen af kampen inklusive forlænget spilletid og straffeslag.

Over/under: I ishockey kan du også spille på antallet af mål i kampen. Det kan være fx over/under 6,5 mål i kampen.

Dobbeltchance: Her kan du udelukke et tegn ved at spille på enten 1X, X2 eller 12 i en ishockeykamp.

Asian Handicap: Dette giver begge hold enten en fordel eller ulempe på forhånd. Fx vil favoritholdet i kampen blive tildelt et minus, og underdoggen får et plus.

Du kan også finde flere ishockey odds på nye expekt end de her tre eksempler.

Ishockey betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en god og tilpasset mobilversion, som du kan komme ind på via din browser på din telefon. Den er brugervenlig, og du finder det præcis samme spiludvalg som på computeren.

At kunne spille på mobilen er en fordel, hvis du fx er på farten. Hvis der spilles en ishockeykamp, mens du ikke er hjemme, kan du bruge din mobil til evt. at placere et væddemål. Du skal altid huske at spille ansvarligt, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at miste.

Ishockey live betting på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at se en masse live odds på ishockey, når ishockeysæsonen er i gang. Her er det igen især på NHL, hvor du kan forvente et stort spiludvalg på live betting.

Nye expekt byder på de samme live betting odds på mobilen, som på computeren eller tablet. Live odds giver dig bedre muligheder for at analysere en kamp, mens den spilles, og det kan medvirke til, at du givetvis kan spotte et værdispil undervejs.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.