Premier League betting på nye expekt

Med hold som Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham osv. er Premier League en af verdens mest populære fodboldligaer.

Hvis du trykker på nye expekts fodboldside, bliver du præsenteret for en masse forskellige fodbold odds, og hvis du vil finde odds på Premier League, skal du scrolle lidt ned i bunden og finde England, hvor Premier League står øverst.

Hvis du vil placere et bet på Premier League, gøres dette på samme måde som med andre fodboldligaer. Ønsker du at placere et væddemål på en Premier League-kamp, finder du blot kampen og vælger dit spil.

Som spiller vil du nok sjældent føle, at du mangler noget på nye expekt, når det kommer til fodbold odds på Premier League.

Premier League fodbold odds

Herunder kan du se nogle af de odds på fodbold fra Premier League, du kan forvente at se hos nye expekt.

  • Vinder af kampen: Det klassiske 1X2, hvor du kan satse på et af de tre udfald. 1 betyder sejr til hjemmeholdet, X betyder uafgjort, og 2 er en sejr til udeholdet.
  • Over/under antal mål: Her kan du satse på antallet af mål i fodboldkampen. Der er forskellige linjer, som fx over/under 2,5 mål.
  • Dobbeltchance: Her har du mulighed for at spille på 1X, X2 eller 12. 1X betyder, at du spiller på, at kampen ender med en hjemmesejr eller et uafgjort resultat. X2 er det samme, men bare med sejr til udeholdet i stedet. 12 er en sejr til enten hjemme- eller udeholdet.
  • Målscorer i kampen: Odds på om en spiller scorer i kampen.

Du kan finde odds på meget mere end ovenstående. Du kan fx også finde odds på antal kort i kampen, over/under antallet af hjørnespark, handicapspil osv.

Premier League betting på mobilen

På nye expekt er vi klar over, at du ikke altid sidder foran en computer, når der spilles en kamp i Premier League. Hvis du er på farten, kan du bruge din mobil til at spille på Premier League, hvis du har lyst til det. Dette kan du gøre ved at besøge vores mobiltilpassede hjemmeside via din browser på mobilen. Du vil have adgang til det samme udvalg, og du kan finde odds på Premier League både før kampen, og mens en given kamp fra ligaen er i gang.

Premier League live betting på nye expekt

Live odds på Premier League er også en mulighed på nye expekt, og det gør, at du kan følge en kamp fra den bedste engelske liga, mens den spilles. Du styrer selvfølgelig helt selv, om du vil placere et væddemål på Premier League, men du skal huske at spille med omtanke.

Du kan spille på Premier League live odds hos nye expekt både via din computer, mobil eller tablet. Oddsene på en kamp fra Premier League ændres løbende undervejs på live odds, og du vil kunne finde et bredt spiludvalg på Premier League, når det kommer til live betting hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.