Tennis betting på nye expekt

Tennis er en af de mest populære sportsgrene i verden, og der har været masser af tennisstjerner gennem tiden. John McEnroe, Roger Federer og Serena Williams er blot nogle af de berømte tennisspillere, der kan nævnes.

På nye expekt finder du tennis odds på alle de store turneringer, men der er også odds på mindre turneringer. Det kan være ITF- og Challenger-turneringer. Selvfølgelig er der også også odds på ATP-turneringer på nye expekt.

Du kan finde odds på tennis hos nye expekt ved at trykke på tennis på sportssiden. Hvis der allerede er tenniskampe i gang, vil du blive præsenteret for disse live odds først. Ønsker du at finde odds på en specifik tenniskamp, der endnu ikke er startet, så vil du formentlig kunne finde odds på den kamp ved at scrolle lidt længere ned på tennissiden og finde den turnering, hvor kampen spilles.

Tennis betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt byder på mange tennis-spilmuligheder på mobilen. Faktisk finder du det nøjagtige samme spiludvalg på mobilversionen af nye expekt, som du gør, hvis du fx er på din computer. Det samme gælder i øvrigt for tablet, hvis du ejer sådan en.

Ved at bruge nye expekts mobilversion behøver du ikke at sidde foran din computer, hvis du ønsker at placere et spil på en tenniskamp. Nye expekts mobilversion er nem og brugervenlig, og hvis du fx er på farten, kan du ved hjælp af din mobil også spille på en tenniskamp på live odds, hvis du ønsker det. Du skal dog huske at spille ansvarligt, hvis du spiller.

Tennis odds på nye expekt

Hvilke tennis odds kan du så finde på nye expekt? Hvis du er nysgerrig på det, så er det bare med at læse videre nu, for herunder præsenteres nogle af de forskellige odds, der er på tennis hos nye expekt.

Vinder af kampen: Her vælger du en vinder af tenniskampen. I tennis kan en kamp ikke ende uafgjort, som det er tilfældet i fx fodbold.

Over/under: I tennis kan du spille på over/under antallet af sæt og antallet af partier.

Handicap: Her kan du vælge at give enten favoritten eller underdoggen henholdsvis en minus- eller pluslinje.

Tiebreak: Hvis du tror, at der kommer et tiebreak i kampen, kan du også finde tennis odds på det.

Tennis live betting på nye expekt

Vi har allerede kort været inde på live odds tidligere. Hos nye expekt kan du spille på tennis live, og der er masser af tennis odds på live betting.

På live betting ændres oddsene i kampen hele tiden, og ved at holde øje med de to spilleres respektive præstationer kan du måske bedre danne dig et overblik, men der er ingen garanti for noget som helst i live betting, som det også er tilfældet for traditionelle odds.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.