Basketball betting på nye expekt

Hvis du er glad for basketball betting, byder nye expekt på et bredt spiludvalg, og du vil sandsynligvis kunne finde basketball odds, der falder i din smag.

Nye expekts odds på basketball finder du på sportssiden. Hvis basketball ikke er blandt de fem synlige sportsgrene i menuen, skal du bare trykke der, hvor der står “Mere”. Sportsgrenene er listet efter alfabetisk rækkefølge, så basketball er en af de første, du møder.

Når du har trykket på basketball, kan du finde den liga, du gerne vil spille på. Nye expekt har odds på de bedste ligaer, der findes i basketball. Det tæller selvfølgelig bl.a. NBA, EuroLeague, den spanske liga, den tyrkiske liga, den tyske liga osv. Du kan også finde odds på Basketligaen, der er den bedste danske række i basketball.

Basketball odds på nye expekt

Når du er på nye expekt, kan du forvente, at der er et hav af spilmuligheder på basketball. Du kan læse om lidt af nye expekts spiludvalg på basketball nedenfor.

Kampvinder: Her kan du spille på, hvem der vinder kampen af de to hold. Det er inkl. overtid.

Antal point i kampen: Du kan også finde odds på antallet af point i basketballkampen på nye expekt. I basketball er der mange point per kamp, så en over/under-linje kunne fx være over/under 158,5 point.

Point af spiller: På nye expekt vil du, på nogle kampe, opleve, at der også er odds på spillerne i kampen. Dette kunne eksempelvis være spillerens antal point i kampen. En linje på point kan fx være over/under 12,5. Hvis spillerodds er tilgængelige, kan du også spille på antal assists osv.

Du skal være opmærksom på, at spilmulighederne på basketball kan variere fra kamp til kamp. På NBA vil du fx kunne forvente et større spiludvalg end på mindre ligaer.

Basketball live betting på nye expekt

På nye expekt er der rig mulighed for at finde live odds på basketball, hvis det er noget, der interesserer dig.

Basketball livebetting på nye expekt byder på det samme indhold, ligegyldigt om du er logget på via din computer, mobil eller tablet.

Basketball betting på mobilen på nye expekt

Hvis du ikke er hjemme foran din computer, kan du bruge nye expekts gode mobilversionen til at logge på.

Fx spilles NBA-kampe for det meste om natten, og er du fx oppe på det tidspunkt, kan det være nemmere at bruge mobilen end computeren, hvis du overvejer at placere et spil på kampen. Du skal dog huske det ansvarlige spil, hvis du spiller.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.