Håndbold betting på nye expekt

Hvis du gerne vil sætte et håndbold bet på nye expekt, skal du for det første gå til sportssiden.

Derefter skal du finde håndbold, og det gør du ved at trykke på “Mere”, og så scroller du ellers bare ned, indtil du har fundet “Håndbold”.

Når du har trykket her, vil du blive mødt af de mest aktuelle odds, der er på håndbold hos nye expekt.

På nye expekt kan du bl.a. forvente håndbold odds fra VM og EM, Champions League og den danske håndboldliga, og der er selvfølgelig spiludvalg på både herrernes og kvindernes turneringer.

Håndbold odds på nye expekt

Håndbold er en sportsgren, hvor netmaskerne blafrer en hel del under de 60 minutter, som en håndboldkamp varer. Du kan finde odds på antallet af mål og meget andet på nye expekt, hvor du nedenfor kan læse om nogle af de håndbold odds, der kan findes hos nye expekt.

  • Vinder af kampen: Du kan spille på 1X2-udfaldet i håndbold, som du sandsynligvis kender det fra fx fodbold. 1 står for hjemmeholdssejr, X for uafgjort og 2 for sejr til udeholdet.
  • Vinder af turnering: Inden eller under en stor håndboldturnering vil der på nye expekt også være odds på, hvilket hold der vinder turneringen. Det kunne fx være VM eller EM i håndbold for både herrer og kvinder.
  • Antal mål: Som nævnt er håndbold en sport, hvor mål ikke er en sjældenhed. På nye expekt kan du finde odds på antallet af mål i en håndboldkamp, og det kan fx være over/under 60,5 mål.

Det skal siges, at du kan finde mange flere håndbold odds på nye expekt end de tre ovennævnte eksempler.

Håndbold live betting på nye expekt

Nye expekt tilbyder også live odds på håndbold. Spilles der en kamp, du gerne vil sætte et håndbold bet på live, kan det være en god ide at følge kampen og holde øje med de to holds præstationer på banen, inden du evt. træffer dit valg.

Du finder nye expekts live betting ude i venstre side af menuen, hvor der står “Live nu”. Når en håndboldkamp eller en anden sportsbegivenhed starter, bliver den rykket til nye expekts livebetting-sektion.

Håndbold på mobilen på nye expekt

Det er ikke altid, at du sidder foran din computer, og befinder du dig f.eks. i offentlig transport, på en gåtur eller andet, kan du benytte dig af nye expekts brugervenlige mobilversion. Du kan logge på nye expekt via browseren på din telefon.

Nye expekts mobilversion byder på de præcis samme spilmuligheder som på computeren, så du går ikke glip af noget ved at bruge mobilen i stedet for computeren.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.