Esports betting - mange esports odds på nye expekt

Esport, der står for elektronisk sport, har virkelig udviklet sig hastigt de senere år, og der er rigtig mange populære kategorier inden for esport at finde den dag i dag.

På nye expekt vil du også kunne opleve et meget bredt spiludvalg, så hvis du har en interesse i betting og esport, er du nok tilfreds med de spilmuligheder, du har på esport hos nye expekt.

I den her korte esports online guide kan du læse om nogle af de spilmuligheder osv., der er på denne platform.

Esports odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de forskellige esports odds, du kan finde. Da esport dækker over flere typer spil, er der ekstra mange spilmuligheder på esport hos nye expekt.

  • Turneringsvinder: Hos nye expekt kan du spille på vinderen af en given turnering i esport. Det er dog ikke inden for alle turneringer, du skal forvente at kunne finde odds på. Du kan som udgangspunkt finde turneringsspil på store turneringer i Dota 2, CS2, League of Legends osv.
  • Kampvinder: Spil på kampvinderen er en af de mest almindelige væddemålstyper inden for sportsbetting, og det er det også på esport, hvor du kan spille på vinderen af en kamp i CS2, Dota 2, LoL, PUBG, Rainbow 6, Rockey League osv.
  • Spil på maps: I CS2 kan du også få odds på, hvilket hold der vinder Map 1, Map 2 osv. Det samme gør sig gældende i fx Dota 2, Overwatch 2 og League of Legends.
  • Antallet af maps: Når det kommer til maps betting på esport, kan du også forvente, at der er odds på antallet af maps. Linjen er forskellig fra spil til spil. I League of Legends vil linjen være på over/under 3,5 maps eller over/under 4,5 maps. I CS2 vil den samme linje være på over/under 2,5 maps.
  • Map Score: Her kan du spille på det korrekte resultat af kampen i en CS2-kamp eller Dota 2-kamp.

Der er mange flere esports odds på nye expekt end de her fire eksempler. Da der er så mange forskellige kategorier inden for esport på nye expekt, kan du fx også se esports odds som Map Handicap, antallet af kills osv. Men det tilgængelige indhold varierer fra spil til spil.

Esports betting på nye expekt

Selvom esport stadig kan være relativt nyt for nogle, og du måske ikke selv har set et eneste sekund fra en turnering, er det en populær industri med en stor fanbase.

Nye expekt har som nævnt et stort spiludbud på esport betting. Uanset om du er en garvet entusiast eller er helt ny i gamet, vil du kunne finde noget, der passer til din smag.

For at du kan sætte et esports bet hos nye expekt, er det nødvendigt at oprette en konto. Det er en simpel proces, men det kræver, at du er minimum 18 år gammel og har bopæl i Danmark.

Du finder alle esports odds fra nye expekt under kategorien “Esports”, du finder på sportssiden på nye expekt.

Hvis du ikke kan finde esport med det samme, kan du klikke på “Mere”, og så vil du nemt og hurtigt kunne finde esport, hvis du bare scroller lidt ned på siden. Inden du evt vælger at spille på esport, er det en god ide at have sat sig ind i det, du spiller på.

Esport betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har skabt en brugervenlig og hurtig mobilversion af deres platform, og den giver dig adgang til nøjagtigt de samme esport betting odds, som du har adgang til via computeren eller andre enheder.

Hvis du ikke er derhjemme, kan du stadig bruge din mobil til at følge en esportskamp, og du har også muligheden for at placere et væddemål.

Det er vigtigt at huske på, at du kun skal sætte penge på spil, hvis du har råd til at tabe dem. Der er nemlig ingen garanti for gevinst og overskud i esports betting eller andre former for spil. Hvis du har problemer med dit spil, er det meget vigtigt, at du søger hjælp.

Live esports odds på nye expekt

På esport finder du også en bred vifte af live odds på nye expekt. Hvis du ønsker at finde live betting-sektionen på nye expekt, skal du kigge ude til venstre i menuen og lede efter “Live nu”, som står nedenunder “Hjem”.

Nye expekts live betting-udvalg har du selvfølgelig også adgang til via mobilversionen af nye expekt. Hvis der spilles en kamp i esport, som du gerne vil følge live, men du ikke sidder foran din computer, kan du altså følge den live på din mobil eller tablet.

Spil ansvarligt

Som nævnt længere oppe er det meget vigtigt, at du spiller med omtanke, hvis du vælger at spille. Du skal kun spille for beløb, som du kan tåle at tabe.

Hvis du har problemer med dit spil, skal du søge hjælp, og den hjælp kan du få på bl.a. Stopspillet.dk eller på ROFUS.nu. ROFUS står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, og du kan melde dig ind her og udelukke dig fra at spille.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad er esport?

Esport står for elektronisk sport, og det er altså videospil på professionelt plan. I esport konkurreres der i spil som Dota 2, League of Legends, CS2 osv. På nye expekt kan du finde et stort spiludvalg på esport.

Hvordan spiller jeg på esport?

Du kan bette på esport hos nye expekt, hvis du er min 18 år gammel og bor i Danmark. Hvis du vil sætte et esports bet, skal du finde esports-kategorien på nye expekt, og den finder du på sportssiden. Her bliver du præsenteret for alle de grene inden for esporten, som nye expekt tilbyder odds på.

Kan jeg spille på esport live?

Ja, du kan sagtens spille live på esport hos nye expekt. Der er både live odds på fx CS2, League of Legends, Dota 2, Valorant osv.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.