CSGO betting - stort udvalg af CSGO odds på nye expekt

CSGO er et meget kendt spil, og det er også en af de største inden for esport, hvor mange engagerede seere følger de bedste CS-hold i verden konkurrere mod hinanden.

I Danmark er der store CSGO-hold som Astralis og Heroic, og du vil kunne finde odds på de to hold og alle de andre store hold i verden hos nye expekt. Du har mulighed for at læse mere om CSGO betting på nye expekt i den her korte guide.

CSGO betting på nye expekt

På nye expekt vil du kunne finde en bred vifte af spilmuligheder på CSGO. Du kan finde odds på alle de største Counter Strike-turneringer i verden hos nye expekt.

Har du lyst til at placere et CSGO-væddemål hos nye expekt, skal du være logget ind på siden, og du skal derefter gå til “Sports” på nye expekt. Du finder denne menu øverst ved siden af logoet.

Når du har trykket på sportssiden, skal du blot finde “Esports”, og det tager ikke lang tid at finde. Alle odds på CSGO hos nye expekt kan du finde her.

CSGO odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de spilmuligheder på CSGO, som nye expekt byder på.

  • Kamp odds: På nye expekt kan du finde kamp odds på CSGO-kampe. Det vil sige, at du kan spille på, hvilket hold der vinder kampen.
  • Map Handicap: Nye expekt byder også på odds på Map Handicap. En handicap linje på et map i CSGO kan eksempelvis være på -1,5 og +1,5. Linjen afhænger af, hvor stor niveauforskel, der er på holdene.
  • Antallet af Maps: Her kan du finde odds på det totale antal maps i en CSGO-kamp. Det kan være over/under 2,5 maps.
  • Spil på Maps: Du finder også odds på Map 1 og Map 2 på nye expekt. Her vil du eksempelvis kunne spille på, hvilket hold der vinder første map.

Hos nye expekt finder du yderligere odds på CSGO end disse fire eksempler. Der er fx også odds på, hvad den korrekte score bliver i kampen. Et hold i CSGO kan fx vinde 2-0 eller 2-1 i map score.

CSGO live betting på nye expekt

Nye expekt har et godt live betting-udvalg på CSGO, og der venter en tætpakket kalender for Counter Strike-holdene i fremtiden. Du vil derfor kunne forvente en masse CSGO live betting-action hos nye expekt.

Hvis du er online på din nye expekt-konto på mobilen, har du adgang til det samme indhold, som du har på din computer eller tablet.

CSGO betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en velfungerende mobilversion, som du kan tilgå via browseren på din mobil. Den mobile version er nem at navigere rundt i, og du bliver mødt af det præcis samme spiludvalg, som du gør på computeren.

Det er vigtigt, at du husker at spille med omtanke, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.