League of Legends odds - gode spilmuligheder på LoL betting hos nye expekt

League of Legends er en populær genre inden for esport, og på nye expekt er der et stort spiludvalg på League of Legends. I denne guide kan du læse om League of Legends betting på nye expekt, hvilke odds du kan forvente at møde osv.

LoL betting hos nye expekt

Som nævnt er der mange spilmuligheder på League of Legends hos nye expekt, hvor du vil kunne finde odds på rigtig mange turneringer. Hvis du ønsker at sætte et LoL bet på nye expekt, skal du for det første have en konto hos nye expekt. Du har mulighed for at oprette denne, hvis du er mindst 18 år gammel, og du er bosat i Danmark.

Når du er logget ind på nye expekt og vil finde odds på League of Legends, skal du gå til sportssiden, og herefter er det bare at finde “Esports”-sektionen.

Her vil alle odds på esport hos nye expekt vises, og det gælder selvfølgelig også for League of Legends.

League of Legends odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de odds, du kan finde på League of Legends hos nye expekt.

  • Kampodds: Du kan spille på, hvilket League of Legends-hold der vinder en given kamp. Det fungerer på samme måde som i en tenniskamp, hvor der er to udfald. Enten vinder det ene eller det andet hold, og uafgjort er dermed ikke en mulighed.
  • Map Handicap: På nye expekt er det også muligt at spille på Map Handicap. Favoritten vil få et negativt fortegn, mens underdoggen vil få et positivt fortegn. Som eksempel kunne en handicaplinje her være på -2,5 til favoritholdet og +2,5 til underdoggen. Hvis der ikke er så stor forskel på holdene, kan du også hente fx +1,5 på det hold, der er bookmakernes favorit på forhånd. Det vil variere fra kamp til kamp.
  • Spil på Maps: Her kan du spille på, hvilket hold der vinder Map 1 i en League of Legends-kamp.
  • Total antal Maps: Du kan også spille på antallet af maps i LoL betting på nye expekt. Det er en over/under-linje, som du formentlig kender fra andre sportsgrene, hvis du har erfaring med betting. En over/under linje i League of Legends kunne eksempelvis være over/under 3,5 maps.

Der er flere spilmuligheder på LoL hos nye expekt end disse eksempler.

LoL betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en udmærket mobilversion, som er tilgængelig via din browser på mobilen. Den mobile version af nye expekt er brugervenlig, og du finder det præcis samme spiludvalg som på computeren. Du bør altid huske at spille ansvarligt, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at miste.

League of Legends live betting på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at se en masse live odds på League of Legends, hvor der er masser af kampe i løbet af kalenderåret.

Nye expekt har de samme live betting odds på mobilen på computeren eller på tablet.

Live odds giver dig bedre muligheder for at følge LoL-holdenes præstationer i kampen, og det kan hjælpe til, at du bedre kan vurdere holdenes niveau.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.