Basketball live streaming på nye expekt

Som antydet ovenfor er mulighederne for basketball live streaming på nye expekt begrænsede, men du kan dog stadig se live basketball fra et par store turneringer, som du kan se herunder.

EuroCup: På nye expekt kan du livestreame EuroCup i basketball. Denne turnering er rangeret som den næstbedste turnering, der er arrangeret af Euroleague Basketball. Den første udgave af turneringen blev spillet i 2002/03, og det er basketball på højt niveau, du kan se live på nye expekt.

EuroLeague: Fra den næstbedste europæiske klubturnering i basketball til den bedste. EuroLeague kan du nemlig også se direkte billeder fra, hvis du ejer en konto hos nye expekt. Siden 2000/01 har turneringen båret sit nuværende navn.

Ligaer med live streaming hos nye expekt

Nu har du læst om mulighederne for live streaming af basketball på nye expekt, og i det følgende afsnit kan du få et overblik over, hvad der ellers er at se af sport hos nye expekt.

Fodbold: Fodbold er en endnu større sportsgren end basketball, og det er den største sportsgren på verdensplan. Ved nye expekt er spiludvalget på fodbold stort, men du har også fine muligheder for at livestreame en masse fodbold på nye expekt. Du kan se direkte fodbold fra fodboldligaer MLS, Allsvenskan, Eredivisie, Eliteserien, A-League samt den tyske pokalturnering.

Tennis: Hvis du gerne vil se tennis live, tilbyder nye expekt et væld af muligheder for at tilfredsstille dit behov. Du kan se direkte tennis fra nogle af de største turneringer i verden. Nye expekt har livestreaming af French Open, US Open, ATP 1000-turneringer, ATP 500-turneringer, ATP 250-turneringer og Davis Cup.

Ishockey: Du kan også livestreame ishockey på nye expekt, hvor du både kan se ishockey fra den bedste norske række og den bedste tyske række.

Sådan livestreamer du basketball på nye expekt

Hvis du godt kunne tænke dig at se basketball live stream på nye expekt, skal du først og fremmest være ejer af en konto hos nye expekt.

Du kan se basketball live, hvis du er logget ind på din nye expekt-konto.

Det er kun, hvis der er et synligt play-ikon, at der er mulighed for livestreaming af en given kamp. Hvis der er livestreaming af en basketballkamp, som du gerne vil se, skal du gå ind på nye expekts live betting-sektion, når kampen er i gang. Der skal stå minimum en øre på din nye expekt-konto, hvis du gerne vil se basketball live på siden.

Live betting på nye expekt

På nye expekt kan du også placere et væddemål live, hvis du fx sidder og ser en basketballkamp live. Livebetting gør det muligt at spille på en kamp i realtid, og det er også muligt på kampe fra EuroLeague og EuroCup i basketball.

Nye expekts live betting-udvalg kan du tjekke ud her.

Disse sportsgrene kan også livestreames

Fodbold, tennis og ishockey er nogle af de andre sportsgrene, som du også kan se direkte billeder fra på nye expekt, som du også kan læse mere om et stykke oppe i teksten.

Du kan fx se fodbold fra den bedste hollandske række, og du kan også se Grand Slam-tennis.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.