Ishockey live stream - se ishockey hos nye expekt

Ishockey er en stor sportsgren på verdensplan, og du har måske hørt om NHL før, der er verdens bedste liga i ishockey.

Det er dog ikke muligt at livestreame NHL på nye expekt, som det er lige nu. Til gengæld kan du se direkte ishockey fra andre ligaer, og det kan du læse mere om i den her tekst.

Hos nye expekt er der ikke det samme udvalg af livestreaming på ishockey, som det er tilfældet på fodbold og tennis, hvor der er flere muligheder at give sig i kast med.

Det er således heller ikke muligt at streame dansk ishockey fra Metal Ligaen endnu.

Det er dog stadig muligt at følge med i alle kampe fra den tyske og norske liga, hvor niveauet for ishockey er rigtig højt. Kampene kan ses i vores app, på android eller ios og er et godt alternativ til at se kampene i tv.

Ishockey live stream gratis på nye expekt

Hos nye expekt er mulighederne for ishockey live streaming ikke de største, men du kan alligevel se direkte ishockey fra et par ligaer, som du kan se nedenfor.

Fjordkraftligaen

På nye expekt kan du live streame direkte ishockey fra den bedste norske ishockeyliga, der bærer navnet Fjordkraftligaen. Her kan du altså se hold som Stavanger Oilers, Vålerenga, Sparta Sarpsborg og alle de øvrige hold fra den norske ishockeyturnering via livestreaming på nye expekt.

Den tyske liga (DEL)

Du har også mulighed for at se kampe fra den bedste tyske liga i ishockey. Den forkortes DEL, og det står for “Deutsche Eishockey Liga”. Ligaen har eksisteret siden 1994, og før det hed den bedste ishockeyrække i Tyskland “Eishockey Bundesliga”.

Extra Liga fra Tjekkiet

Tjekkisk ishockey har altid været respekteret på internationalt plan. Store stjerner i NHL som Jaromir Jagr, Dominik Hasek, Patrik Elias og Milan Hejduk er alle tjekkere. Så det er værd at følge med i den tjekkiske liga. Hvem ved? Maaske er den næste store stjerne på din skærm lige nu.

Ligaer med live streaming hos nye expekt

Du kan ovenfor se de to muligheder for ishockey live stream, som du på nuværende tidspunkt har på nye expekt.

Herunder kan du danne dig et overblik over, hvad du ellers kan se af direkte sport, hvis du er logget på hos nye expekt.

Fodbold: Fodbold er den største sportsgren i verden, og på nye expekt er der virkelig mange spilmuligheder på fodbold. Når det kommer til live streaming af fodbold, er mulighederne også ret mange. Du kan nemlig se direkte fodbold fra ganske gode fodboldligaer som Bundesligaen, FA Cup, MLS, Allsvenskan, Eredivisie, den australske A-League og sidst, men ikke mindst den tyske pokalturnering i fodbold.

Tennis: Tennis er globalt set også en vældig stor sportsgren, og på nye expekt er tennis måske den sportsgren, hvor du kan livestreame flest kampe. Nye expekt har nemlig rettigheder til at vise direkte billeder fra Wimbledon, French Open, US Open, Davis Cup, ATP 1000-turneringer, ATP 500-turneringer og ATP 250-turneringer. Derfor kan du altså se mange af verdens allerbedste tennisspillere i aktion hos nye expekt.

Basketball: Du kan naturligvis se basketball fra den bedste række i verden, NBA. Det er også muligt at live streame EuroLeague og EuroCup.

Sådan livestreamer du ishockey på nye expekt

Hvis du gerne vil se ishockey live stream ved nye expekt, så skal du være indehaver af en aktiv konto på nye expekt.

Har du det, skal du blot logge ind for at kunne se ishockey live, men du skal være opmærksom på, at der minimum skal stå en øre på din konto hos nye expekt, før du kan benytte din konto til at se med.

Hvis der er et play-ikon synligt ud for den kamp, som du gerne vil se, så kan du se direkte billeder fra den pågældende kamp hos nye expekt. Du skal ind under live betting-sektionen på nye expekt for at se direkte sport.

Live betting på nye expekt

Netop live betting fylder også en del hos nye expekt, da der er mange muligheder for at spille på sportskampe live.

Livebetting fungerer i korte træk på den måde, at du kan placere et væddemål på en kamp, mens den spilles. Hvis du ser en ishockeykamp, kan du placere et spil på den kamp, som du ser live., og hos nye expekts finder du live betting-udvalget her.

Disse sportsgrene kan også livestreames

Som beskrevet ovenfor i teksten kan du også streame sportsgrene som tennis, basketball og fodbold på nye expekt, så der er masser af underholdning live hos nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.