Live stream fodbold hos nye expekt

Fodbold er verdens største sportsgren, og på nye expekt har du mulighed for at livestreame fodbold, og det kan du læse mere om i denne tekst, hvor der ses på mulighederne for fodbold live streaming hos nye expekt. Du vil gerne se live stream fodbold og nye expekt har det klar til dig.

På nye expekt har du masser af muligheder for at se fodbold direkte på din skærm, hvis du er logget ind hos nye expekt. Du kan live streame fodbold via din computer, mobil eller tablet, og det kan du læse mere om længere nede i teksten.

Live streaming fodbold på nye expekt

I dette afsnit af guiden om fodbold live streaming på nye expekt kan du læse om, hvad du kan forvente at kunne se af fodbold hos nye expekt. Live streaming af fodbold live er gratis på nye expekt, så længe, du har en bruger. Så live stream fodbold i dag og få mere ud af din bruger hos nye expekt.

Vi har et stort udvalg af fodbold i tv, som ikke kun kan ses på tv kanaler, men også her hos nye expekt. Det er vigtigt for at man kan live streame fodbold mens man er bruger hos os, og derfor har vi sørget for at få rettighederne til at streame fodbold fra en række forskellige ligaer.

Fodbold fra den tyske Bundesliga og DFB Pokalen

Der er ikke nogen grund til at have en dyr tv pakke for at følge med i tysk fodbold. Det kan du bare gøre ved at have en bruger med en øre på kontoen hos nye expekt. Det er altså praktisk talt gratis at se tysk fodbold live uden om de danske tv kanaler.

  • Bundesligaen: Nu kan du live streame fodbold fra den tyske Bundesliga hos nye expekt. Se om Bayer Leverkusen kan hjemtage det tyske mesterskab foran Bayern Munchen og RB Leipzig. Det er Bundesliga fodbold når det er bedst og du kan få det hos nye expekt.
  • Tysk pokalturnering: Nye expekt tilbyder også fodbold live streaming af den tyske pokalturnering, der også kaldes DFB-Pokal. Det betyder altså, at du kan se nogle af de bedste spillere i verden fra klubber som Bayern München, Borussia Dortmund og andre store tyske hold.

FA Cup fodbold i tv

Det er altid specielt at se FA Cup fodbold. Det vækker minder fra de glade tipslørdag-dage når der kommer live billeder fra England og der var fodbold i tv på Danmarks Radio. Nu kan du genskabe glæden ved den fornemste af de engelske cup turneringer ved at live streame den i vores app eller på vores hjemmeside.

Spansk fodbold hos nye expekt

Vi har desværre ikke rettighederne til La Liga, men til gengæld viser vi kampene fra Copa del Rey og Supercopa. Spansk fodbold er tiki-taka, lækker teknik og flotte mål.

Andre rettigheder til live streaming

  • Den australske A-League: På nye expekt kan du se direkte billeder fra den australske A-League i fodbold. Disse kampe ligger typisk tidligt om morgenen eller om formiddagen dansk tid, så du kan se kampe fra den australske liga i weekenden, inden kampe fra europæiske ligaer begynder.
  • Allsvenskan: Det er også muligt at følge kampe fra den bedste svenske række i fodbold på nye expekt. Her kan du se de bedste svenske klubber i aktion, når sæsonen er i gang.
  • Æresdivisionen: Den bedste hollandske række, der også kaldes Eredivisie, kan du se direkte billeder fra, hvis du har en konto hos nye expekt, og din saldo ikke står i 0. Det er nok at have blot en øre stående på din konto, for at du kan se direkte sport.
  • MLS: MLS, der er en forkortelse af Major League Soccer, kan du også livestreame på nye expekt, så du har altså også mulighed for at se nogle store profiler i aktion fra den bedste amerikanske række i fodbold.
  • Skotsk Premier League: Vi ved godt, det ikke er en den engelske Premier League, men skotterne giver sig altid fuldt ud, og hvem vil ikke gerne se the Old Firm mellem Rangers og Celtic?
  • Sydamerikansk fodbold: Copa America og Copa Libertadores kan nu streames hos expekt.
  • Liga Portugal: Sporting, Benfica og Porto. Behøver vi at sige mere? Se stjernerne inden, de skifter til Premier League.

Sådan livestreamer du fodbold på nye expekt

Du skal have en konto hos nye expekt, før du kan livestreame fodbold. Hvis du har en konto, skal du logge ind på den, og så skal du have minimum en øre stående på din nye expekt-konto.

Hvis der er et afspilningsikon ud for en begivenhed, betyder dette, at du kan se begivenheden live hos nye expekt.

Når kampen går i gang, klikker du bare ind på kampen via nye expekts livebetting-sektion.

Live betting på nye expekt

Hvis du vil livestreame sport hos nye expekt skal du som nævnt ind under livebetting-sektionen.

Livebetting fungerer således, at du kan sætte et væddemål på en begivenhed i realtid, og hvis du f.eks. synes, at et af holdene har momentum, kan du vælge at placere et væddemål på det hold live.

Du finder nye expekts live betting-udvalg her.

Ligaer med live streaming hos nye expekt

I ovenstående afsnit har du læst om, hvilke fodboldturneringer der kan streames live hos nye expekt. Herunder kan du se, hvad der ellers er muligheder for live streaming hos nye expekt.

Tennis: Hos nye expekt er tennis en sportsgren, der fylder en del, hvilket skyldes, at der er så mange kampe i løbet af en sæson, men også fordi nye expekt kan tilbyde streaming af mange tenniskampe. Du kan eksempelvis live streame Wimbledon, French Open, US Open, Davis Cup, ATP 1000-turneringer, ATP 500-turneringer og ATP 250-turneringer.

Ishockey: Hvad angår ishockey, så kan du livestreame den tyske liga og den norske liga, der kaldes Fjordkraftligaen.

Basketball: Basketball er globalt set en stor sportsgren, og på nye expekt kan du livestreame både EuroCup og EuroLeague.

Disse sportsgrene kan også livestreames

Som nævnt længere oppe kan du også livestreame sportsgrene som ishockey, basketball og tennis på nye expekt.

Hvis der er et play-ikon ud fra en kamp, betyder det, at du kan livestreame begivenheden hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.