Tennis livestream - se tennis i topklasse hos nye expekt

Tennis er en meget stor sportsgren med millioner af fans verden over, og på nye expekt er tennis også en sportsgren, hvor du både finder mange spilmuligheder, men du har også mulighed for at live streame en masse tennis på nye expekt, og disse muligheder kan du læse mere om i denne guide.

På nye expekt har du rigtig mange muligheder for at se tennis direkte på din enhed, hvis du vel at mærke er logget ind hos nye expekt. Du kan streame tennis ved at bruge enten din computer, mobil eller tablet og se tennis live når du vil.

Det er således muligt at se Holger Rune, Rafal Nadal, Novak Djokovic og når Caroline Wozniacki gør sit comeback fuldendt mod Kvitova og Coco Gauff. Følg med når stjernerne træder ind på Stade Roland Garros, Centre Court, på Billie Jean King National Tennis Center, paa grus, græs og hard court hos nye expekt. Fra doubles til singles fra Paris til New York.

Tennis live streaming på nye expekt

I dette afsnit af guiden om tennis live streaming ved nye expekt kan du læse om, hvad du kan forvente at kunne se af tennis hos nye expekt. Der er masser af streams at vælge imellem og nedenfor kan du se vores udbud af turneringer, vi har rettighederne til at vise.

Wimbledon

Nye expekt er stolte af at kunne præsentere Wimbledon-tennis på vores platform direkte fra London, hvor Holger Rune og de andre store tennisprofiler forhåbentlig leverer topklasse underholdning.

French Open:

På nye expekt kan du se direkte tennis fra French Open, der også kaldes for Roland-Garros. Det er den anden Grand Slam-turnering i sæsonen, og den begynder som regel i slutningen af maj. Selve turneringen spilles på Roland-Garros-anlægget, der ligger i Paris.

US Open:

Det er også muligt at se kampe fra årets sidste Grand Slam-turnering i tennis, og her er der tale om US Open, som finder sted i New York på USTA Billie Jean King National Tennis Center. Når der er kampe i gang fra US Open, vil du kunne streame dem via nye expekt.

Davis Cup

Også Davis Cup, der er den mest prestigefyldte mandlige turnering inden for tennislandshold, kan du livestreame hos nye expekt.

ATP 1000-turneringer

Du kan også forvente at se direkte billeder fra ATP 1000-turneringer hos nye expekt. Det er kun de fire Grand Slam-turneringer, der er mere prestigefyldte at vinde i løbet af tennissæsonen.

ATP 500-turneringer

Nye expekt tilbyder også tennis live stream af ATP 500-turneringer, der er den fjerdestørste kategori af individuelle tennisturneringer i løbet af sæsonen.

ATP 250-turneringer

Også ATP 250-turneringer kan du forvente at kunne livestreame hos nye expekt. Denne type turneringer er rangeret lavest på ATP Touren.

ITF & UTR

Det Internationale Tennis forbunds egne turneringer bliver også streamet hos nye expekt. Det samme vil UTR-turneringerne, som er de turneringer, der forbereder talenterne på de store turneringer.

Ligaer med live streaming hos nye expekt

Ovenfor har du læst om, hvilke tennisturneringer der kan streames på nye expekt.

Nedenfor kan du se, hvad der ellers gemmer sig af streaming-muligheder ved nye expekt.

Fodbold: Nye expekt har rigtig mange spilmuligheder på fodbold. Livestreaming-udvalget på fodbold er ikke lige så stort, men du kan alligevel se direkte billeder fra store fodboldligaer som Bundesligaen, FA Cup, Eredivisie, MLS, Allsvenskan, den australske A-League og ikke mindst den tyske pokalturnering i fodbold.

Ishockey: Når det kommer til ishockey, kan du live streame Fjordkraftligaen, der er den bedste norske række i ishockey. Den tyske liga kan du også streame live.

Basketball: NBA kan nu live streames hos nye expekt. EuroCup og EuroLeague er også blandt dine livestreaming-muligheder på basketball hos nye expekt.

Sådan livestreamer du tennis på nye expekt

Hvis du gerne vil se en tennis live stream på nye expekt, skal du have en konto hos nye expekt.

Har du en konto allerede, skal du bare logge ind. Derudover skal der stå minimum en øre på din nye expekt-konto. Er der et synligt afspilningsikon ud for en given kamp, så kan du se den kamp live hos nye expekt.

Når tenniskampen går i gang, trykker du bare ind på den via nye expekts livebetting-sektion og sætter dig til rette.

Live betting på nye expekt

Du finder et stort udvalg af live odds på nye expekt, og det er som nævnt også her, at du kan livestreame de begivenheder, som nye expekt har direkte billeder fra.

Livebetting fungerer på den måde, at du kan placere et bet på en begivenhed, mens den foregår. Hvis du f.eks. ser en tenniskamp, kan du sætte et livebet på den spiller, som du mener, der er bedst spillende eller lignende.

Du kan finde nye expekts live betting-udvalg her.

Disse sportsgrene kan også livestreames

Som beskrevet ovenfor i teksten kan du også livestreame sportsgrene som ishockey, basketball og fodbold på nye expekt.

Hvis der optræder et play-ikon ud fra en kamp, vil du kunne livestreame begivenheden på nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.