French Open betting på nye expekt

French Open er en turnering, som mange store tennisstjerner har vundet gennem årene. Novak Djokovic, Andre Agassi, Roger Federer, Serena Williams, Iga Swiatek og selvfølgelig Rafael Nadal er alle spillere, der har vundet French Open.

På nye expekt er der masser af odds på French Open, og du finder dem ved at klikke på tennis i sportsmenuen. Derefter skal du scrolle lidt ned på siden for at finde French Open odds, men du kan ikke forvente, at de er der, hvis du leder om sommeren, da French Open begynder i slutningen af maj hvert år.

French Open odds på nye expekt

French Open betting er populært på nye expekt, og når det kommer til odds på turneringen, kan du også forvente at finde masser af dem, når turneringsstarten er tæt på.

Nedenfor kan du se nogle af de odds, du vil kunne finde på French Open hos nye expekt.

  • Vinder af turneringen: Her kan du vælge en vinder af French Open på både herre- og kvindesiden.
  • Over/under: På nye expekt under French Open kan du også finde odds på over/under antallet af partier og sæt.
  • Sætspil: Her kan du spille på, hvilken spiller der vinder 1. sæt, 2. sæt osv. Ved French Open spiller herrespillerne bedst af 5 sæt, mens kvinderne spiller bedst af 3 sæt. I sætspil kan du også finde odds på kampens resultat. Fx at en given herrespiller vinder 3-1 i sæt eller en kvindelig spiller vinder 2-0 i sæt.
  • Tiebreak: Ved French Open på nye expekt kan du også spille på, om der kommer tiebreak i kampen. En tiebreaklinje på French Open kunne eksempelvis være over/under 0,5 tiebreaks.

French Open betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt byder også på masser af French Open odds, hvis du er på din mobil. På mobilversionen af nye expekt har du nemlig adgang til det samme store spiludvalg på French Open, som du har, hvis du er logget på nye expekt på din computer eller tablet.

Hvis du gerne vil spille på French Open, men ikke er foran din computer, kan du i stedet bruge nye expekts mobilversion, der fungerer godt og er brugervenlig. Husk altid at spille med omtanke, uanset om du spiller på French Open eller noget andet.

French Open live betting på nye expekt

Nye expekt byder også på masser af live betting muligheder på French Open. Livebetting betyder, at du fx kan spille på en French Open-kamp, mens den spilles.

Du har adgang til live betting hos nye expekt på din computer, mobil eller tablet. På nye expekt vil du kunne forvente et bredt live odds spiludvalg på French Open, og det gælder både kvinde- og herrekampene.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.