US Open tennis odds - stort spiludbud på turneringen hos nye expekt

US Open er en af de største tennisturneringer i verden, og den er en af de i alt fire Grand Slam-turneringer, der spilles hvert år.

Det er US Open, der er den sidste Grand Slam-turnering på kalenderåret, og den spilles hvert år med start i slutningen af august.

På nye expekt er US Open en tennisturnering, du kan finde mange muligheder for odds på, og du kan læse mere om noget af spiludvalget i denne korte guide.

US Open tennis betting hos nye expekt

Tennis er en verdenskendt sportsgren og en af de mest populære på verdensplan. En af de største tennisturneringer i verden er US Open, og det er en turnering, som de allerstørste spillere i tennishistorien har vundet.

På nye expekt kan du finde et hav af US Open odds, og du finder spilmulighederne under Sports på hjemmesiden. Det er dog ikke altid, at du vil kunne finde US Open odds på nye expekt, da turneringen kun tager 14 dage og spilles én gang om året.

Men hvis der er US Open, vil du kunne finde dem ved at klikke på tennis. Her vil alle spilmulighederne på tennis hos nye expekt vise sig.

US Open tennis odds på nye expekt

Hos nye expekt vil du opleve, at du kan finde mange af de samme odds på US Open, som du kan på andre tennisturneringer. Nogle af spilmulighederne på US Open kan du se her:

  • Vinderodds: Her kan du spille på, hvem der vinder US Open. Der vil være vinderodds på både herre- og damesingle.
  • Kampvinder: Hos nye expekt kan du også spille på vinderen af en hvilken som helst US Open-kamp. Denne mulighed vil du have på alle de mange US Open-kampe, der spilles.
  • Over/under: Ved US Open kan du spille antallet af sæt i kampen. I herresingle spilles der bedst af 5 sæt ved US Open, mens kvinderne spiller bedst af 3. Du kan også få US Open odds på antallet af partier i kampen.
  • Tiebreak: Går du med en fornemmelse af, at der kommer en tiebreak i en given US Open-kamp, så er det også muligt at spille på dette på nye expekt.

US Open tennis betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt byder også på mange US Open odds på mobilen. Du får præcis det samme nye expekt-produkt på mobilversionen som på computeren. Det samme gør sig iøvrigt gældende for en tablet, hvis du har sådan en.

Ved at benytte nye expekt på mobilen behøver du ikke at sidde foran din computer, hvis du ønsker at placere et spil på en kamp fra US Open. Mobilversionen er brugervenlig, og hvis du er på farten, kan du bruge din mobil til at spille på en US Open-kamp på live odds, hvis du har lyst.

US Open live betting på nye expekt

Hos nye expekt kan du spille på US Open live, og der er masser af odds på live betting.

På live betting vil oddsene i kampen ændre sig konstant og på et tidspunkt kan det være, at du har fundet et godt odds, men der er ingen garanti for gevinst, så du skal huske at spille med omtanke, hvis du spiller.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.