Metal Ligaen betting på nye expekt

Nye expekt tilbyder en del odds på Metal Ligaen, og hvis du ønsker at finde dem, skal du først og fremmest forbi sportssiden på nye expekt.

Når du har gjort det, skal du finde ishockey i menuen. Det kan være, at ishockey ikke er blandt de fem sportsgrene, der står i din menu, og hvis det forholder sig sådan, skal du bare trykke på “Mere”, og så vælger du ellers ishockey.

Når sæsonen i Metal Ligaen er i gang, vil du kunne finde odds på kampene fra ligaen.

Metal Ligaen live betting på nye expekt

Hvis du har interesse i live betting på Metal Ligaen, finder du også en hel del spilmuligheder på dette hos nye expekt.

Live odds ændrer sig hele tiden, mens en ishockeykamp spilles, og hvis der er en kamp i gang, som du gerne vil spille på, kan det være en fordel at holde øje med kampens udvikling, fordi du måske kan spotte et odds, du vurderer har værdi.

På nye expekt kan du i øvrigt få det samme live betting udvalg på mobilen, som du kan på computeren.

Metal Ligaen odds på nye expekt

Nye expekt byder på masser af Metal Ligaen betting, når sæsonen i den bedste danske ishockeyrække er i gang. Du kan se nogle af nye expekts odds på Metal Ligaen i dette afsnit.

  • Vinder af kampen: Spil på vinderen af ishockeykampen. Du kan vælge enten to eller tre udfald i ishockey. De to udfald er inkl. forlænget spilletid og straffeslag, mens de tre udfald er 1X2, som du måske kender fra fodbold eller håndbold. 1-tallet er sejr til hjemmeholdet, X er uafgjort, og 2-tallet er en udeholdssejr.
  • Antal mål i kampen: Her kan du spille på antallet af mål i kampen. I ishockey kan en over/under-linje fx være på over 5,5 mål.
  • Dobbeltchance: En dobbeltchance i betting går ud på, at du udelader et enkelt udfald. Det vil sige, at du fx satser på 1X, X2 eller 12. Eksempel: Spiller du på 1X, giver det gevinst, hvis kampen ender uafgjort eller med sejr til hjemmeholdet.

Det her var bare tre eksempler på Metal Ligaen odds, du kan finde hos nye expekt.

Metal Ligaen betting på mobilen på nye expekt

Hvis du er til et arrangement, og der er en kamp fra Metal Ligaen, du gerne vil placere et væddemål på, kan du nemt gøre det via din mobil.

Nye expekt har en rigtig god og brugervenlig mobilversion, som gør det nemt for dig at sætte et bet, hvis du er på din mobil. Som nævnt tidligere har du de samme spilmuligheder på mobilen, som du har på computeren.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.