Serie A odds - Serie A betting hos nye expekt

Serie A er den bedste fodboldliga i Italien, og samtidig er det også en af de bedste ligaer i verden. Klubber som Juventus, AC Milan, Inter, Napoli, Roma og Lazio er de største klubber i Italien, og i nyere tid er det også de klubber, der har kæmpet om at vinde det italienske mesterskab.

Hos nye expekt kan du forvente masser af Serie A betting spilmuligheder, og du kan blive klogere på spiludvalget i denne kort online guide, hvor nogle af nye expekts odds på Serie A præsenteres.

Serie A betting hos nye expekt

Hvis du er nysgerrig på nye expekts udvalg af odds på Serie A, og du godt kunne tænke dig at se dem, så skal du trykke på "Sports" på hjemmesiden. Hvis du ikke kan finde det ved første øjekast, så er det placeret til højre for logoet i den orange menu i toppen.

Når du er der, skal du klikke på "Fodbold", og derefter skal du vælge Serie A, hvor det komplette spiludvalg på Serie A betting hos nye expekt befinder sig.

Serie A odds på nye expekt

Nye expekt har et stort udbud af Serie A betting muligheder, og du kan herunder læse nogle eksempler på odds på Serie A.

  • Kampresultat: Her kan du spille på udfaldet af individuelle Serie A-kampe. Du kan spille på en sejr til hjemmeholdet, sejr til udeholdet eller uafgjort.
  • Topscorer: Det er også muligt at spille på, hvilken spiller der bliver topscorer i Serie A-sæsonen hos nye expekt.
  • Vinder trofæet: På nye expekt kan du også sætte et væddemål på det hold, som du tror vil vinde Serie A.
  • Antal mål: I Serie A-kampe kan du også spille på antallet af mål på nye expekt. En over/under-linje på mål kan være på over/under 2,5 mål.

Disse fire eksempler er blot et lille udvalg af de mange væddemål, der er tilgængelige på Serie A hos nye expekt.

Live betting på Serie A hos nye expekt

Når der spilles Serie A-kampe fra det italienske, vil nye expekt med garanti tilbyde live betting på de interessante opgør fra den populære liga. Med live betting kan du følge kampene i realtid og evt. træffe beslutninger baseret på det aktuelle kampbillede.

Sørg dog altid for at spille ansvarligt, uanset om det er live betting eller traditionelle væddemål, som du spiller på. Hvis du har problemer med spil, kan du vælge at udelukke dig selv fra at spille på ROFUS.nu.

Betting på Serie A via mobilen hos nye expekt

Hvis du er på farten, og du gerne vil spille på en Serie A-kamp, der spilles, kan du gøre det ved hjælp af deres mobilversion.

Den er designet på samme måde som computerversionen, og du får også det samme indhold på den mobile version af nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.