Ligue 1 odds - Ligue 1 betting hos nye expekt

Ligue 1 er den bedste fodboldliga i Frankrig, og der spiller en masse store fodboldspillere i ligaen, hvor klubber som Paris Saint-Germain, Marseille, AS Monaco, Lyon og Lille er blandt de største klubber i landet.

Hos nye expekt kan du som bruger forvente et bredt udvalg af Ligue 1 betting muligheder, og denne korte online betting guide vil præsentere dig for nogle af Ligue 1 odds, som nye expekt har at tilbyde.

Ligue 1 betting hos nye expekt

Hvis du er ivrig efter at udforske nye expekts udvalg af Ligue 1 odds, skal du for det første besøge hjemmesiden og klikke på "Sports".

Når du har gjort det, skal du klikke på "Fodbold" og derefter vælge Ligue 1, da det er under den franske liga, at du finder alle nye expekts odds på turneringen. Hvis du gerne vil sætte et bet på Ligue 1, skal du have en profil hos nye expekt, og du kan få sådan en, hvis du er minimum 18 år gammel og er bosat i Danmark.

Ligue 1 odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder et stort spiludvalg af Ligue 1 odds, og du kan nedenfor læse nogle eksempler på spilmulighederne på Ligue 1. Kampvinder Du kan her spille på udfaldet af enkelte kampe fra Ligue 1. Det er muligt at spille på til hjemmeholdet, sejr til udeholdet eller uafgjort.

Topscorer: Du kan også placere et væddemål på, hvilken spiller der bliver topscorer i Ligue 1-sæsonen hos nye expekt.

Vinder af mesterskabet: På nye expekt kan du også forvente, at der er odds på, hvilket hold du tror, der vinder det franske mesterskab i fodbold. Antal total mål: I Ligue 1-kampe kan du også spille på det samlede antal mål i en kamp fra ligaen. Det kan være over/under 2,5 mål eller over/under 3,5 mål. Der er i øvrigt flere mållinjer end de to linjer. Ovenstående er blot nogle eksempler på de mange væddemål, der er tilgængelige på Ligue 1 hos nye expekt.

Live betting på Ligue 1 hos nye expekt

Når der spilles kampe fra den franske Ligue 1, er der med garanti live betting på kampene hos nye expekt på de spændende opgør. Hvis du prøver dig af med live betting eller anden form for spil, er det essentielt, at du husker at spille ansvarligt. Hvis du oplever problemer med spil, kan du vælge at udelukke dig selv fra at spille på ROFUS.nu.

Ligue 1 betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også en mobilvenlig version af deres produkt, som du kan bruge, hvis du fx er på farten. Med Ligue 1 kan du som nævnt være sikker på, at der er live betting på kampene hos nye expekt, og du kan bruge din mobil til at placere et live bet. Igen skal det nævnes, at du skal spille ansvarligt, hvis du spiller. Mobilversionen af nye expekt er designet på samme måde som desktop-versionen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.