nye expekt Blog

Optakt: Georgien - Tjekkiet

Af Frank Pilantra

  • Georgien – Tjekkiet
  • Lørdag den 22. juni kl. 15:00 på Volksparkstadion, Hamborg

Der er pres på begge hold, da både Georgien og Tjekkiet står med 0 point efter nederlag i første runde. Der må være ærgrelse i den tjekkiske lejr, da Portugal scorede deres sejrsmål dybt inde i overtiden. Men Tjekkiet var absolut næstbedste hold på banen og fik kun i meget korte perioder spillet sig fri fra den portugisiske belejring.

Georgien rendte ind i et 1-3 nederlag til Tyrkiet. Georgierne spillede en flot kamp, men de ramte ind i et tyrkisk mandskab, der havde skarpheden på dagen, og den individuelle kvalitet gjorde forskellen. Georgien fik skabt flere store chancer, hvor meget af opspillet gik igennem stjernespilleren Khvicha Kvaratskhelia.

Tjekkiet er favorit og skal frem og jagte de 3 point, men Georgien har offensive profiler til at udfordre den tjekkiske defensiv. Det kan blive underholdende og målrigt i Hamborg.

Spilforslag:

Begge Hold Scorer i kampen til odds 1,85

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.