nye expekt Blog

Optakt: Spanien - Georgien - 1/8-finale

Af Frank Pilantra

  • 1/8-FINALE: Spanien – Georgien
  • Søndag den 30. juni kl. 21.00, RheinEnergieStadion, Køln

Spanien har været det bedst spillende hold ved EM 2024 og er store favoritter mod Georgien. Spanien var i en svær gruppe, men hentede 9 point mod Kroatien, Italien og Albanien. Særligt de unge angribere Nico Williams og Lamine Yamal har været i hopla og kan også skabe problemer for georgierne.

Det er en sensation, at Georgien i deres første slutrunde nogensinde gik videre fra gruppespillet. Georgien slog til med en flot 2-0 sejr, da Portugal i sidste gruppekamp stillede med reserverne. Den georgiske angriber Georges Mikautadze er overraskende øverst på EM-topscorerlisten med 3 fuldtræffere, men Spanien har endnu ikke indkasseret mål ved dette EM, og det forventes, at Georgien vil komme under belejring i store dele af denne ottendedelsfinale.

Her satser vi på, at Georgien ikke får scoret i kampen. Scoringer i evt. forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller ikke med.

Spilforslag: Georgien under 0,5 mål i kampen til odds 1,63

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.