nye expekt Blog

Optakt: Ukraine - Belgien

Af Frank Pilantra

  • Ukraine – Belgien
  • Onsdag den 26. juni kl. 18:00, MHPArena, Stuttgart

Både Belgien og Ukraine står med 3 point inden denne sidste afgørende gruppekamp. Ukraine skal vinde for at være sikre på at gå videre, mens Belgien kan nøjes med uafgjort. Det kan give en underholdende kamp, da ukrainerne er tvunget til at spille offensivt, mens Belgien har offensive stjerner som Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne og den hurtige Jérémy Doku.

Ukraine har haft svært ved at finde stabiliteten og balancen på holdet. Dette blev udstillet i 0-3 nederlaget til Rumænien, og Ukraine kom også i problemer i 2-1 sejren over Slovakiet. Det lykkedes for Chelsea-stjernen Mykhailo Mudryk at spille sig op og træde tydeligere i karakter i opgøret mod Slovakiet, hvor han gik forrest og førte Ukraine tilbage fra 0-1 til 2-1. Men taktisk virker Ukraine usammenhængende, og det er svært at få øje på en klar gameplan. Ukrainerne virker afhængige af individuelle præstationer, og der venter en dramatisk og nervepirrende kamp for landstræner Serhiy Rebrov, der skal forsøge at få sat spillerne op til at besejre Belgien.

Belgien har ikke haft heldet med sig ved denne EM-slutrunde, hvor Romelu Lukaku må have slået rekorden for antal annullerede mål. Lykkes det endelig for den stærke angriber at komme på måltavlen? Der burde komme chancer til belgierne i dette opgør, hvor det forventes, at Ukraine vil spille med en mere offensiv taktik. Med direkte spil og Kevin de Bruyne til at sætte tempoet, kan Belgien fange ukrainerne i ubalance og komme på skudhold.

Belgien kommer med selvtillid efter deres overbevisende 2-0 sejr over Rumænien. Det vil være en farlig taktik at spille afventende og gå efter uafgjort, så vi kan håbe på, at belgierne vil gå efter sejren og være med til at skabe en underholdende kamp.

Der var hele 14 hjørnespark i Belgiens opgør mod Rumænien, med 7 hjørnespark til hvert hold, og vi kan også få mange hjørnespark på MHPArena i dette spændende opgør.

Spilforslag: Over 9,5 hjørnespark i kampen til odds 1,85.

Franks forslag til onsdagens kampe:

  • Ukraine - Belgien: Over 9,5 hjørnespark, ods 1,74
  • Slovakiet - Rumænien: Asian over/under: Under 2, odds 1,68
  • Georgien - Portugal: Asian over/under: Under 3, odds 1,89
  • Tjekkiet - Tyrkiet: Over 2,5 mål, odds 1,78

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.