nye expekt Blog

Optakt: Polen - Holland

Af Frank Pilantra

  • Polen - Holland
  • SØNDAG 16. JUNI kl. 15.00, Volksparkstadion, Hamborg

Vi kan få et spændende opgør mellem Polen og Holland i Gruppe D, hvor hollænderne skal forsøge at leve op til favoritværdigheden, mens Polen satser på den giftige Robert Lewandowski i frontlinjen.

Holland har mistet noget kreativitet på midtbanen, da Barcelona-stjernen Frenkie de Jong har meldt fra på grund af en skade. Holland har dog fortsat en stærk trup, der kan blive spilstyrende og sætte tempoet. Vi må forvente, at Polen stiller med et defensivt, kompakt udgangspunkt og de vil sikkert ikke have noget imod, hvis kampen ender med en pointdeling.

Kan Holland skabe kampen, eller vil det ende i en taktisk låst affære? Det rutinerede hollandske hold kan blive straffet, hvis de bliver for offensive, så de må spille med tålmodighed og slå til, når chancerne opstår.

Spilforslag: Under 2,5 scoringer til odds 1,89

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovenien - Danmark: Danmark 1.72
  • Polen - Holland: Under 2,5 mål, odds 1.89
  • Serbien - England: England, odds 1.44

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.