nye expekt Blog

Optakt: Spanien - Kroatien

Af Frank Pilantra

  • Dagens kamp: Spanien – Kroatien
  • Lørdag den 15. juni kl. 18.00 (Olympiastadion, Berlin)

Vi kan få en tæt nøglekamp i dynamitpuljen B, hvor Spanien tager favoritværdigheden mod Kroatien. Spanien har en spændende trup, som mange spår til at gå langt og være blandt de positive overraskelser ved EM 2024. Dette skyldes ikke mindst den velspillende Rodri, der er omdrejningspunkt på den spanske midtbane og skal være balancespilleren, der sørger for organisationen på holdet.

Vi skal også holde godt øje med den elegante Pedri og den kun 16-årige angriber Lamine Yamal.

Spanien vandt 7 af deres 8 kvalifikationskampe og fik tanket selvtillid med storsejre i testkampene mod Andorra og Nordirland. Men spanierne skal være på tæerne fra første fløjt mod de snu kroatere.

Kroatien kommer med et sammenspillet og rutineret mandskab med veteranen Luka Modrić i spidsen. Modrić står ikke alene med det offensive ansvar; han er endnu engang omringet af kammeraterne Mateo Kovačić, Marcelo Brozović og Ivan Perišić, mens Andrej Kramarić skal være klar i boksen, når chancerne opstår.

Særligt kampen om midtbanen kan blive intens, og det kan udvikle sig til en taktisk affære, hvor begge hold vil søge initiativet for at kunne styre kampens tempo. Et nederlag i dette opgør vil betyde et stort pres i de to sidste gruppekampe, hvor modstanderne er Italien og Albanien. Det er svært at se, hvilke nye tricks kroaterne kan hive frem for at overraske de spanske modstandere. Så kroaterne må stole på, at deres stærke kollektiv vil bringe dem til tops i gruppen. De kroatiske spillere er taktisk dygtige, har et højt bundniveau og har vist sig som et godt turneringshold. Vi så ved VM i Qatar, at modstanderne kan få svært ved at besejre Kroatien.

Defensivt er Kroatien velorganiserede og kan udnytte deres rutine til at lukke ned for modstanderne. I EM-kvalifikationen lukkede Kroatien blot 4 mål ind i deres 8 kvalkampe og har også set solide ud i de seneste testkampe.

En pointdeling vil ikke være en katastrofe for hverken Spanien eller Kroatien. Spanien vil sandsynligvis være det mest risikovillige og offensive mandskab, men der er stor respekt for de erfarne kroatere, hvilket kan føre til en forsigtig taktik med fokus på at holde styr på kæderne og organisationen.

Det kan betyde en målfattig førsterundekamp mellem Spanien og Kroatien i den ultraspændende Gruppe B.

Spilforslag: Under 2,5 Scoringer i kampen til odds 1,70

Dagens trippel fra Frank:

  • Spanien - Kroatien: Under 2,5 mål, odds 1.70
  • Italien - Albanien: Italien vinder, odds 1.40
  • Ungarn - Schweiz: Uafgjort, odds 3.20

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.