Introduktion til EURO 2024 hos nye expekt

EURO 2024 løber af stablen fra den 14. juni til den 14. juli i Tyskland, og på nye expekt kan du hver eneste dag under slutrunden forvente masser af odds på alle kampene gennem hele turneringen. Der skal spilles i alt 51 kampe i løbet af slutrunden.

I denne guide om EURO 2024 betting hos nye expekt kan du lære mere om, hvordan turneringen spilles, hvem der har vundet turneringen før og andet.

EURO 2024-betting hos nye expekt

Sommerens store fodboldbegivenhed EM 2024 spilles i Tyskland. Det er 17. gang, at denne prestigefyldte turnering finder sted, og Danmark også er at finde blandt de 24 konkurrerende lande. Hos nye expekt har du selvfølgelig en lang række forskellige muligheder for betting!

Du kan finde nye expekts odds på EURO 2024 ved at trykke på “Sports” og derefter vælge “Fodbold”. Her finder du alle de interessante odds for EURO 2024. I næste afsnit kigger vi nærmere på nogle af de mange bettingmuligheder for EM i fodbold hos nye expekt.

Hvem vinder EM 2024?

Det er det store spørgsmål, og hvis du kigger på oddsene hos nye expekt, er det tydeligt at de store fodboldnationer som England og Frankrig er de klare favoritter med odds 4.25 og 4.50 henholdsvis som EM 2024 vinder. Det er da også landshold, der kommer til turneringen med nogle af de største fodboldnavne i verden som Kylian Mbappe og Jude Bellingham.

Det er interessant, at Portugal anses som en outsider til titlen til odds 7 inden turneringen er gået i gang, men man skal heller aldrig afskrive Cristiano Ronaldos store iver for at tilføje titler til sit CV.

Du kan læse mere om EM i vores blog-univers.

EURO 2024-odds hos nye expekt

I dette afsnit kan du blive klogere på de mange odds, der er på EURO 2024 hos nye expekt.

  • Vinder af turneringen: På nye expekt kan du få vinderodds på alle 24 nationer, der deltager i EURO 2024 i Tyskland.
  • Når finalen: Her kan du oddse på, om et hold i turneringen når hele vejen til EM-finalen. Dette spilkategori er placeret ved siden af vinderoddset og kaldes “Top 2”.
  • 1X2: Hos nye expekt kan du også finde 1X2-odds på alle kampene ved EM i fodbold. 1 står for en sejr til det hold, der er sat som hjemmehold i kampen, X er et spil på uafgjort, og 2-tallet er et spil på den nation, der står som udehold i kampen.
  • Antal mål: Ved samtlige kampe i EURO 2024 kan du også oddse på antallet af mål. En linje på mål kan fx være over/under 2,5 mål, over/under 3,5 mål eller lignende.
  • Dobbeltchance: Her kan du spille på enten 1X, X2 eller 12, og det øger dine gevinstmuligheder, da du kan vinde på to udfald i stedet for et. 1X er et spil på hjemmeholdet eller uafgjort, og du får altså dermed gevinst, hvis kampen ender uafgjort eller med en sejr til hjemmeholdet.
  • Begge hold scorer: Her kan du spille på, om begge nationer i EURO 2024-kampen scorer. Du kan spille på enten “Ja” eller “Nej”.
  • Topscorer i turneringen: Det er prestigefyldt at vinde EM i fodbold, men det er også en stor ære at blive topscorer, da man skrives direkte ind i historiebøgerne. På nye expekt kan du spille på, hvilken spiller bliver topscorer til EURO 2024, og der er en masse spillere, du kan spille på.
  • Odds på grupperne: Her kan du finde odds på de seks grupper ved EURO 2024. Der er fire hold i hver gruppe, og du kan få odds på alle holdene i hver gruppe. Odds på vinderen af gruppen og top 2 er spilmulighederne. Top 2 er et spil på, om en nation går videre fra gruppen.

I tiden op til og under selve turneringen udvider nye expekt udvalget af odds for EURO 2024. Du kan fx også få odds på antallet af hjørnespark i en kamp, målscorer i kampen, asian handicapspil og så videre.

England, Frankrig og værtsnationen Tyskland er blandt de største favoritter til at vinde EURO 2024. Frankrig og Tyskland har begge vundet EM i fodbold flere gange, mens det aldrig er lykkedes for England at vinde trofæet. De var dog tæt på ved EM i 2020, hvor de var i finalen mod Italien på Wembley, men her blev det til et nederlag efter straffesparkskonkurrence.

Betting på mobilen

Hvis du har en smartphone, kan du bruge mobilen til at spille på EURO 2024 hos nye expekt. Det har ingen betydning, om du har en iPhone eller en Android-mobil, da begge enheder kan bruges.

Du kan bruge den mobile version af nye expekt ved at logge ind via webbrowseren. Du kan kun logge ind, hvis du har en bruger på nye expekt, og sådan en kan du få, hvis du er 18 år gammel og har bopæl i Danmark.

Nye expekts mobile platform byder på det samme indhold som på computeren, så du går ikke glip af noget ved at bruge den ene version frem for den anden. Det betyder kort sagt, at du ikke går glip af noget, når det kommer til EURO 2024-betting, uanset om du vælger at bruge din mobil eller computer.

Det er ret ligetil at bruge mobilen til betting hos nye expect, og en af de store fordele ved at bruger mpbilen er, at du altid kan tjekke dine odds – selv når du er på farten.

Live betting på nye expekt

Nye expekts udvalg af Live Betting på EURO 2024 finder du ved at klikke på “Live nu” ude til venstre under sportsmenuen. Når kampe fra EM i fodbold 2024 er i gang, kan du finde liveodds på dem i denne sektion.

Spiludvalget på EURO 2024 live betting er også stort hos nye expekt, og du kan forvente odds på vinderen af kampen, antal mål i kampen, antal hjørnespark, målscorer i kampen og en masse andet.

Hvis du ikke kender til begrebet live betting, går det ud på, at du kan spille på en kamp, mens den er i fuld gang. Oddsene i live betting ændrer sig derfor også løbende undervejs.

Sådan bliver turneringen spillet

EURO 2024 starter i Tyskland fredag den 14. juni med åbningskampen mellem Tyskland og Skotland. De tørner sammen på Allianz Arena i München med kampstart klokken 21.00. De to nationer er i Gruppe A sammen med Ungarn og Schweiz. Bare én måned senere bliver EM-finalen så spillet på Olympiastadion i Berlin med starttidspunkt kl. 21.00.

Ved EURO 2024 skal der spilles fodbold på ti forskellige stadioner rundtomkring i det tyske.

De ti stadioner er: Olympiastadion i Berlin, Fußball Arena München, BVB Stadion Dortmund, Stuttgart Arena, Arena AufSchalke i Gelsenkirchen, Frankfurt Arena, Volksparkstadion i Hamborg, Düsseldorf Arena, Cologne Stadium og Leipzig Stadium.

Danmark skal spille sine gruppekampe i Stuttgart, Frankfurt og München, og Danmark er i Gruppe C med Slovenien, England og Serbien.

Der er 24 nationer med ved EM i fodbold i Tyskland, og de er fordelt ud på seks grupper med fire landshold i hver. Ved EURO 2024 er de to bedste hold i gruppen sikre på at gå videre til ottendedelsfinalen, men også fire af de bedst placerede tredjepladser går videre til knockoutfasen. Det betyder, at der i gruppespillet skal siges farvel til otte nationer.

Den 29. juni bliver de første to ottendedelsfinaler spillet, og de efterfølgende tre dage spilles de resterende seks ottendedelsfinaler ved EURO 2024.

Kvartfinalerne spilles den 5. og 6. juli, og derefter følger tre dages EM-pause. Den første semifinale spilles tirsdag den 9. juli, og onsdag den 10. juli spilles den anden semifinale.

EM-finalen 2024 spilles som nævnt på Olympiastadion i Berlin søndag den 14. juli klokken 21.00.

Siden EM i Frankrig i 2016 har der været 24 nationer med til EM i fodbold. Da turneringen første gang blev spillet i 1960, deltog kun fire lande, og sådan var det til og med EM i 1976. Fra 1980 til 1992 deltog otte nationer, mens der mellem 1996 og 2012 var 16 lande med.

Andre sportsgrene at spille på

Hos nye expekt er det ikke kun EURO 2024, du kan spille på, når det kommer til fodboldturneringer. Du kan fx finde et stort udvalg af odds på Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, den danske Superliga, Champions League, Europa League, Conference League og mange flere.

Der er også en lang række andre sportsgrene, som du kan finde odds på som bl.a.tennis, basketball, bandy, bowling, bordtennis, cykling, dart og Formel 1.

Spil kan være vanedannende, så hvis du vælger at spille på EURO 2024, en tenniskamp eller noget tredje, så er det vigtigt, at du spiller med omtanke.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.