Formel 1 betting - mange Formel 1 odds hos nye expekt

Formel 1 er den mest kendte klasse inden for motorsport, og i Danmark er det også meget populært. En af årsagerne til dette er uden tvivl Kevin Magnussen.

Længe før Kevin Magnussen fik et sæde, har Formel 1 dog været vist på dansk tv, så interessen var der også, dengang Michael Schumacher og Mika Hakkinen kæmpede om verdensmesterskabet.

I denne tekst kan du læse om Formel 1 odds på nye expekt. Du kan også få andre informationer og odds tips til Formel 1 i vores blog-univers, hvor vi for eksempel giver ugentlige optakter til løbende.

Formel 1 betting på nye expekt

Hos nye expekt er Formel 1 populær, og derfor vil du også kunne forvente, at der er mange spilmuligheder i den periode, hvor der er Formel 1-løb på menuen.

Hvis du har lyst til at finde nye expekts Formula 1 odds, skal du trykke på sportsmenuen for at finde det frem. Det kan være, at du vil opleve, at Formel 1 ikke er blandt de fem synlige sportsgrene, når du er på nye expekt, men det er heldigvis nemt at finde odds på Formel 1.

Er det tilfældet, at Formel 1 ikke er synlig på forhånd, så skal du bare trykke på pilen, hvor der står “Mere” under for at komme videre. Trykker du her, vil du blive præsenteret for alle de øvrige sportsgrene, der er odds på hos nye expekt.

Sportsgrenene står listet i alfabetisk rækkefølge, og så er det bare at scrolle ned og klikke på Formula 1, når det dukker op. Herefter vil du blive mødt af de aktuelle Formula 1 odds på nye expekt.

Formel 1 odds på nye expekt

Der er mange forskellige odds på Formel 1 hos nye expekt, og i det her afsnit ses der nærmere på nogle af de mange spilmuligheder, der er at finde.

  • GP-vinder: Her kan du spille på, hvilken racerkører der vinder næste Formel 1-grandprix.
  • Odds på vindende hold: Du kan også finde odds på, hvilket hold den vindende kører kommer fra.
  • Pitstop: På denne platform er der også odds på, hvilket team der får det hurtigste pitstop i et Formel 1-grandprix.

Det her var blot tre eksempler på spilmuligheder på Formula 1 hos nye expekt, men der er også en lang række specials, der relaterer sig til sæsonen, at finde på nye expekt. Du vil kunne finde odds på, om et hold vinder et løb i sæsonen, om en kører vinder mindst ét løb i sæsonen eller ender på podiet i et løb.

Formula 1 betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt byder også på masser af Formula 1 betting odds, hvis du er logget på via din mobil. På mobilversionen af nye expekt har du nemlig adgang til nøjagtigt det samme spiludvalg på Formel 1, som du har, hvis du er logget på nye expekt på din computer eller tablet.

Hvis du har lyst til at spille på Formel 1, men du ikke sidder foran din computer, kan du i stedet benytte nye expekts mobilversion, der fungerer godt og samtidig er brugervenlig. Det er dog vigtigt, at du spiller med omtanke, hvis du spiller på Formel 1 eller en anden begivenhed.

Formel 1 live betting på nye expekt

Nye expekt byder også på masser af live betting muligheder på Formel 1. Live betting betyder, at du kan spille på et Formel 1-grandprix, mens det køres.

Du vil have adgang til live betting hos nye expekt på din computer, mobil eller tablet. Hos nye expekt vil du kunne forvente et godt live odds spiludvalg på Formel 1.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.