nye expekt Blog

Optakt: Østrig – Frankrig

Af Frank Pilantra

  • Dagens kamp: Østrig – Frankrig
  • Mandag den 17. juni kl. 21.00, Esprit Arena, Düsseldorf

Der er store forventninger til det franske landshold, som kommer til EM-slutrunden med en stjernebesat og rutineret trup. Landstræner Didier Deschamps har siddet på posten siden 2012 og har indført en fast, succesfuld spillestil, hvor alle spillere kender deres opgaver, og de indbyrdes aftaler er på plads.

Meget fokus er på superstjernen Kylian Mbappé, der skal føre Frankrig til EM-titlen, men vi skal også holde godt øje med Real Madrid-duoen Aurélien Tchouaméni og Eduardo Camavinga på midtbanen. Frankrig gik ubesejret igennem deres kvalifikation og sluttede med en samlet målscore på 29:3 i deres 8 kvalifikationskampe. Det er en velsmurt maskine med verdensklassespillere på hver position.

Østrig står over for en svær opgave i Düsseldorf. Landstræner Ralf Rangnick må stille uden den vigtige David Alaba, men det kan være, at Brøndby-keeper Patrick Pentz får chancen i det østrigske mål, da førstemålmand Alexander Schlager er skadet. Østrig sluttede som nummer to i deres kvalifikationsgruppe efter Belgien og præsterede godt undervejs, blandt andet med to sikre sejre over Sverige.

Østrig kan spille frit, mens alt forventningspres er på de franske spillere. Et uafgjort resultat ville være fantastisk for Østrig, men det vil være en farlig taktik at stille sig ned i defensiven og forsøge at forsvare i 90 minutter. Det franske landshold har både rutinen og stjernerne til at åbne et kompakt forsvar.

Der må være respekt for Frankrigs offensive styrke og det kan være fristende at forsøge at parkere bussen og stille sig bag en massiv forsvarsmur. Men Ralf Rangnick skal have modet til at komme frem og udfordre viceverdensmestrene og få sat de østrigske profiler i scene.

Især bærende spillere som Marcel Sabitzer og Christoph Baumgartner kan binde det østrigske spil sammen og i perioder få flyttet spillet frem på Frankrigs banehalvdel. Og så bliver det også spændende at følge Konrad Laimer fra Bayern München, som forventes at komme til at tage mange nærkampe og skal sørge for, at der bliver pres på boldholderen. Derudover skal Østrig være skarpe på standardsituationer, hvilket kan blive et våben til at tage point fra de franske storfavoritter.

Østrig er ikke uden chancer, men det franske landshold er skræmmende stærkt og meget peger på, at Frankrig indleder gruppespillet med at tage tre point.

Spilforslag: Frankrig vinder kampen til odds 1,53

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.