nye expekt Blog

Optakt: Belgien - Slovakiet

Af Frank Pilantra

  • Belgien – Slovakiet
  • Mandag den 17. juni kl. 18:00, Arena Frankfurt

Med stjernespillerne Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku tager Belgien favoritværdigheden i opgøret mod profilfattige Slovakiet. Det kan blive et taktisk opgør, hvor belgierne vil blive mødt af et kompakt slovakisk mandskab.

Romelu Lukaku scorede hele 14 af Belgiens I alt 22 mål i kvalifikationen og der vil være fokus på den stærke angriber, der skal finde vej til netmaskerne bag den slovakiske keeper Martin Dúbravka fra Newcastle. Slovakiet har FCK-forsvareren Denis Vavro til at tage slagsmålene med Romelu Lukaku. Slovakiet bliver nok svære at lokke frem i offensiven, de vil sandsynligvis være godt tilfreds med uafgjort og det forventes, at de kommer med et defensivt udgangspunkt for at bremse de belgiske stjerner. Det kan give os en målfattig kamp, hvor Belgien vil være spilstyrende i store perioder, mens Slovakiet vil holde fokus på organisationen.

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,08

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.