nye expekt Blog

Optakt: Holland - Frankrig

Af Frank Pilantra

  • Holland - Frankrig
  • Fredag den 21. juni kl. 21:00 Red Bull Arena, Leipzig

Så er der storkamp i gruppe D, hvor vi kan se frem til god underholdning og masser af lækker offensiv fodbold, når Holland møder det stjernespækkede franske landshold.

Frankrig er favoritter i fredagens sene kamp, men det ser ud til, at de må undvære superstjernen Kylian Mbappé, der brækkede næsen i 1-0-sejren over Østrig. De franske spillere måtte arbejde hårdt og kæmpede til sidste fløjt mod østrigerne, der flere gange kom tæt på at score, men den velorganiserede franske defensiv havde godt styr på modstandernes angreb.

Mod Holland skal den franske landstræner Didier Deschamps sammensætte en ny offensiv uden anfører Mbappé. Dette kan give den erfarne Antoine Griezmann et større offensivt ansvar, og vi kan også forvente at se angribere som Marcus Thuram og Ousmane Dembélé blive mere målsøgende. Deschamps har en bred trup og kan også vælge at sende Kolo Muani eller veteranen Giroud i aktion, mens Real Madrid-duoen Eduardo Camavinga og Aurélien Tchouaméni kan tilføre mere dynamik på midtbanen.

Holland har også 3 point efter en 2-1-sejr over Polen i første runde. Det var en tæt kamp, men indskiftede Wout Weghorst blev matchvinder og sikrede en velfortjent sejr til hollænderne. Landstræner Ronald Koeman sendte tropperne i angreb, og Holland dominerede opgøret og formåede at sætte Polen under pres.

Der er stor respekt for det franske mandskab hos Koeman, men med hurtige angribere som Cody Gakpo, Memphis Depay og Xavi Simons kan Holland overraske den stærke franske forsvarskæde. Holland kan også udfordre i luftspillet på dødbolde, især med de høje forsvarsspillere Virgil van Dijk og Stefan de Vrij. Koeman har også en giftig joker på bænken i Wout Weghorst, som kan blive sendt på banen, hvis der mangler en målhelt i slutfasen.

Vinderen af dette opgør vil med stor sandsynlighed også ende med at vinde gruppen, mens et nederlag vil betyde, at der kommer nerver på før den sidste gruppekamp. Det kan blive et taktisk opgør, men med to angrebsivrige landshold, der har så mange offensive kvaliteter, kan vi forvente en chancerig kamp, hvor både Holland og Frankrig vil gå efter sejren.

Spilforslag: Over 9,5 hjørnespark i kampen til odds 1,97

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovakiet - Ukraine: Over 4,5 hjørnespark (Ukraine), odds 1.73
  • Polen - Østrig: begge hold scorer, odds 1.77
  • Holland - Frankrig: Over 9,5 hjørnespark, odds 2.15

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.