nye expekt Blog

Optakt: Skotland - Ungarn

Af Frank Pilantra

  • Skotland – Ungarn
  • Søndag den 23. juni kl. 21:00, MHPArena Stuttgart

Der er kamp om tredjepladsen i Gruppe A, hvor Skotland har kæmpet sig til et enkelt point, mens Ungarn endnu ikke har fået point.

Der er naturligvis skuffelse i den ungarske lejr over at stå med 0 point, men de blev kørt over af veloplagte Schweiz i første runde og derefter rendte de ind i et 0-2 nederlag til Tyskland. Ungarn kan dog tage noget med fra opgøret mod Tyskland. De fik testet Manuel Neuer flere gange og var meget tæt på at komme på måltavlen efter giftige dødbolde fra 10'eren Dominik Szoboszlai.

Ungarn mangler dog skarphed i boksen, men de må smide alt frem for at jagte sejren mod Skotland. Uafgjort kan ingen af holdene bruge til noget, så Skotland skal også have fokus på deres offensiv, og her skal særligt midtbaneprofilen Scott McTominay sørge for at sætte tempo på opspillet.

Det kan blive en underholdende og chancerig kamp, hvor både Skotland og Ungarn smider de taktiske bånd og går i offensiven.

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,70

Dagens double fra Frank:

  • Schweiz - Tyskland: Over 8,5 hjørnespark til odds 1.61
  • Skotland – Ungarn: Totalt antal mål: Over 2,5 til odds 1,70

Samlede odds: 2,74

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.