nye expekt Blog

Optakt: Slovakiet - Ukraine

Af Frank Pilantra

  • Slovakiet - Ukraine
  • Fredag den 21. juni kl. 15:00 Esprit Arena, Düsseldorf

Med et hav af belgiske afbrændere og hjælp fra VAR-dommerne fik Slovakiet hentet en dramatisk og sensationel 1-0-sejr over Belgien. Der er selvfølgelig stor glæde over den heldige sejr, mens der er stor bekymring i den ukrainske lejr. Ukraine lavede masser af personlige fejl og blev straffet af kyniske Rumænien, der snuppede en 3-0-sejr.

Presset er på Ukraine, der skal frem og jagte sejren, mens Slovakiet som udgangspunkt sandsynligvis vil være tilfredse med uafgjort. Det kan give et opgør med masser af hjørnespark. Ukraine fik 8 hjørnespark mod Rumænien, mens Slovakiet fik 7 hjørnespark i deres kamp mod Belgien.

Det forventes, at Ukraine vil tage initiativet i kampen, så her vælges et spil på, at Ukraine får mindst 5 hjørnespark i kampen.

Spilforslag: Over 4,5 hjørnespark til Ukraine til odds 1,80

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovakiet - Ukraine: Over 4,5 hjørnespark (Ukraine), odds 1.73
  • Polen - Østrig: begge hold scorer, odds 1.77
  • Holland - Frankrig: Over 9,5 hjørnespark, odds 2.15

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.