nye expekt Blog

Optakt: Slovenien - Danmark

Af Frank Pilantra

  • Slovenien - Danmark
  • Søndag den 16. juni kl. 18.00, MHPArena, Stuttgart

Det danske landshold indleder gruppespillet med at møde Slovenien, og Hjulmands tropper er solide favoritter til at snuppe tre vigtige point. Efter fiaskoen ved VM i Qatar hænger der forståeligt nok en mørk sky af bekymring over det danske landshold. Kampen mod Slovenien skal vise, at Danmark denne gang tør smide forsigtigheden og spille mere frigjort og risikovilligt.

Det ser også ud til, at Kasper Hjulmand er parat til at tage chancer og spille mere angrebsivrigt for at sende tropperne på sejrskurs. Vi skal finde magien fra EM2020 og få gang i festen igen.

Det lykkedes at få godt gang i den danske offensiv i testkampene mod Sverige og Norge, hvor der blev skabt flere åbne chancer undervejs. Det var især dejligt at se Christian Eriksen tilbage på måltavlen. Efter en svær sæson hos Manchester United er det vigtigt for Danmarks chancer, at Eriksen er tilbage i spillehumør og svinger dirigentstokken på den centrale midtbane.

Det danske landshold kommer til Tyskland med en målfarlig boksangriber, og Rasmus Højlund kan vise sig at blive afgørende mod Slovenien. Han er energisk, vedholdende og en evig trussel med hurtighed og en udsøgt målnæse.

Vi håber også at se Joakim Mæhle i fuld fart på fløjen. Hans offensive gennembrud kan overraske slovenerne og skabe plads til Wind og Højlund, så vigtigt at han får en fri rolle til at lave de karakteristiske stormløb med frem af banen.

Der vil være mange danske fans på plads i MHPArena, og de vil gøre deres absolut bedste for at føre de danske tropper til sejr. Det skal nok blive en fodboldfest i Stuttgart, og Danmark har kvaliteterne til at dominere spillet mod et slovensk landshold uden de store stjernespillere.

I EM-kvalifikationen blev Slovenien besejret i Parken med 2-1, mens det danske landshold fik 1-1 i Slovenien. Blandt de bedste spillere hos Slovenien finder vi Atlético Madrid-keeperen Jan Oblak og RB Leipzig-angriberen Benjamin Sesko.

Slovenien skal ikke undervurderes, og det kan blive en svær kamp, men målsætningen må være sejr, da næste gruppekamp er mod EM-favoritterne England, inden Serbien venter i sidste runde. Danmark skal være skarpe fra første kamp og sætte tre point på kontoen.

Vi satser på, at der kommer mindst to danske scoringer mod Slovenien.

Spilforslag: Danmark vinder kampen til odds 1,71

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovenien - Danmark: Danmark 1.72
  • Polen - Holland: Under 2,5 mål, odds 1.89
  • Serbien - England: England, odds 1.44

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.