nye expekt Blog

Optakt: Serbien - England

Af Frank Pilantra

  • Serbien – England
  • Søndag den 16. juni kl. 21:00, Arena Auf Schalke

Så træder England ind på EM-scenen og vi får lov til at opleve Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden og alle de andre engelske stjerner folde sig ud mod Serbien.

Forventningspresset er på England, der er bookmakernes favorit til at løbe med EM-titlen i år. Serbien har et giftigt mandskab, der kan drille de engelske favoritter, men den engelske landstræner Gareth Southgate har en virkelig skræmmende trupbredde med masser af offensive stjerner at smide ind for at vende slagets gang undervejs.

Spilforslag: England vinder kampen til odds 1,44

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovenien - Danmark: Danmark 1.72
  • Polen - Holland: Under 2,5 mål, odds 1.89
  • Serbien - England: England, odds 1.44

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.