nye expekt Blog

Optakt: Kroatien - Albanien

Af Frank Pilantra

  • Kroatien - Albanien
  • Onsdag den 19. juni kl. 15:00, Volksparkstadion, Hamborg

Der er pres på Kroatien, der i første runde blev overrasket af et veloplagt spansk mandskab. Det endte med en spansk sejr på 3-0, og dermed skal Kroatien frem og besejre Albanien her i anden runde, inden de skal møde de italienske europamestre i den sidste gruppekamp. Kampen mod Spanien afslørede defensive svagheder hos kroaterne, hvor den centrale midtbane med Luka Modrić og Mateo Kovačić ikke tog del i de defensive pligter, og det kroatiske hold knækkede sammen.

Men er Albanien stærke nok til at sætte Kroatien under pres? De fik en drømmestart mod Italien med en lynscoring efter 24 sekunder. De kunne dog ikke forhindre, at Italien tog en fortjent 2-1 sejr.

Kroatien har rutinen til at rejse sig efter nederlaget til Spanien, mens Albanien har et begrænset spillermateriale, og der bør være klasseforskel i dette opgør.

Spilforslag: Kroatien vinder kampen til odds 1,52

Dagens trippel fra Frank:

  • Tyskland - Ungarn: Tyskland/Tyskand (halvleg/fuldtid), odds 1.74
  • Kroatien - Albanien: Kroatien, odds 1.52
  • Skotland - Schweiz: Flest hjørnespark: Schweiz, odds 1.58

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.