nye expekt Blog

Optakt: Tjekkiet - Tyrkiet

Af Frank Pilantra

  • Tjekkiet - Tyrkiet
  • Onsdag den 26. juni kl. 21:00, Volksparkstadion, Hamborg

Der er lagt op til et underholdende og intenst opgør, når Tjekkiet og Tyrkiet skal kæmpe om billetten videre til ottendedelsfinalerne. Tyrkiet har 3 point, mens tjekkerne blot har et enkelt point. Det betyder, at der er mest pres på Tjekkiet, mens Tyrkiet kan nøjes med uafgjort. Tyrkiet imponerede i deres første kamp med en 3-1 sejr over Georgien, men rendte derefter ind i et 0-3 nederlag til Portugal. Der har været godt gang i Tyrkiets kampe, og vi kan have høje forventninger til opgøret mod Tjekkiet, der er tvunget til at spille offensivt.

Tjekkiet skal vinde og må komme frem over stepperne for at sætte pres på den tyrkiske defensiv. Det kan give masser af chancer til begge hold, og her er valgt et spil på, at vi får over 2,5 mål.

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,79.

Franks forslag til onsdagens kampe:

  • Ukraine - Belgien: Over 9,5 hjørnespark, ods 1,74
  • Slovakiet - Rumænien: Asian over/under: Under 2, odds 1,68
  • Georgien - Portugal: Asian over/under: Under 3, odds 1,89
  • Tjekkiet - Tyrkiet: Over 2,5 mål, odds 1,78

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.