nye expekt Blog

Optakt: England - Slovenien

Af Frank Pilantra

  • England – Slovenien
  • Tirsdag den 25. juni kl. 21:00, RheinEnergieSTADION, Köln

EM-favoritten England har langt fra imponeret i deres første to kampe i Gruppe C. Den gode nyhed er, at de trods alt står med 4 point, men der må være stor bekymring i den engelske lejr efter, at de haltede efter de danske spillere i 1-1 kampen.

Englænderne forsøgte at tage tempoet ud af kampene og det virker til at tanken er tom hos de engelske stjerner. De spiller uden energi og løber hurtig tør for offensive idéer. Kombinationerne flyder ikke og meget afhænger af individuelle præstationer.

Landstræner Gareth Southgate gjorde ellers alt, hvad han kunne for at sparke ny inspiration ind i holdet ved at foretage en trippel udskiftning og tage Kane, Saka og Foden ud for at få et eller andet til at ske i de sidste 20 minutter.

England har meget at forbedre, hvis de fortsat skal være regnet blandt favoritterne til EM-guldet. Slovenien står ligesom Danmark med 2 point og de skal hive sig op efter 1-1 resultatet mod Serbien. Her udlignede Serbien i absolut sidste minut og det kan være svært at rejse sig efter den skuffelse. Slovenien satser på, at det endelig lykkes stjerneangriberen Benjamin Sesko at komme på måltavlen. Han har haft flere farlige langskud, men endnu ikke ramt netmaskerne.

Gareth Southgate skal have løst problemerne på midtbanen, hvor Trent Alexander-Arnold ikke har været en succes som makker til Declan Rice. Det er et opgør, hvor England bør blive spildominerende, og der bør ikke opstå panik i den engelske bagkæde under ledelse af John Stones. Slovenien kan få svært ved at komme til åbne chancer, og der satses på, at England ikke indkasserer mål.

Spilforslag: Under 0,5 mål til Slovenien i kampen til odds 1,75.

Franks forslag til en bet builder:

  • England vinder
  • Under 2,5 mål i kampen
  • Under 8,5 hjørnespark i kampen

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.