nye expekt Blog

Optakt: Tyrkiet - Portugal

Af Frank Pilantra

  • Tyrkiet – Portugal
  • Lørdag den 22. juni kl. 18:00 på Signal Iduna Park, Dortmund

Der er garanti for topunderholdning, når Tyrkiet brager sammen med stjernebesatte Portugal. Forventningerne er høje til dette opgør mellem to angrebsivrige landshold, der begge har mål i EM-støvlerne.

Portugal viste deres klasse med en 2-1 sejr over Tjekkiet, hvor de dominerede fra start til slut. Især superstjernen Cristiano Ronaldo virker toptændt og er opsat på at finde vej til netmaskerne. Det portugisiske sejrsmål i absolut sidste minut giver spillerne et kæmpe boost frem mod opgøret mod Tyrkiet.

Der er så meget offensiv kvalitet hos portugiserne, at de regnes blandt favoritterne til at vinde EM-guldet. Den portugisiske træner Roberto Martínez valgte at stille med den hurtige midtbanespiller Vitinha fra start mod Tjekkiet, og han var en fornøjelse at følge som makker til Bruno Fernandes. Den portugisiske offensiv er meget flydende og får også god støtte fra fløjene med João Cancelo og Diogo Dalot, der ofte kommer i rush mod baglinjen, mens Rafael Leão og Bernardo Silva søger ind centralt.

Portugal er solide favoritter mod Tyrkiet, men undervurder ikke det tyrkiske landshold. De kan sagtens gå hen og blive slutrundens kæledægger og favoritdræbere. Der var fart over feltet i deres 3-1 sejr over Georgien, hvor de tyrkiske spillere imponerede med højt pres og konstant udfordrede georgierne.

Det offensive spil bliver bundet sammen af den erfarne 10'er Hakan Çalhanoglu fra italienske Inter. Han er kreatøren, der sætter tempoet og sørger for, at profiler som de unge Arda Güler og Kenan Yildiz bliver sat i scene og kan udnytte deres hurtighed til at komme til chancer.

Det var en hæsblæsende affære, og vi fik nogle virkelig flotte scoringer i den indtil videre bedste kamp ved EM 2024. Men Tyrkiet tillod mange chancer mod Georgien, og det kan blive straffet af de portugisiske stjerner.

Med deres overtag i boldbesiddelse kom Portugal frem til hele 13 hjørnespark mod Tjekkiet, og dette opgør mod Tyrkiet kan også give mange hjørnespark med to offensivt indstillede hold.

Fremfor at satse på en variant som Over 9,5 hjørnespark til odds 1,95, så er der her valgt at lave en kombination til odds 3,05 for Tyrkiet for Over 3,5 hjørnespark, mens Portugal skal have Over 4,5 hjørnespark i kampen.

Spilforslag:

  • Over 3,5 hjørnespark i kampen til Tyrkiet til odds 1,85
  • Over 4,5 hjørnespark i kampen til Portugal til odds 1,50

Samlet odds 3,05

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.